Lángoló autó miatt bénult meg az M-7es Balatonvilágosnál

Publikálás dátuma
2019.07.07. 15:59
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A sofőr még idejében ki tudott ugrani, az égő járműből, a tűz óriási torlódást okozott az autópályán.
Félpályán lezárták vasárnap délután az M7-es Budapest felé vezető szakaszát, ahol az úttesten gyulladt ki egy autó - írja a police.hu. Az esetről a Somogy megyei katasztrófavédelem is beszámolt: közleményük szerint egy személyautó kapott lángra, melynek sofőrje időben elmenekült. A tűz ötven négyzetméteres területen átterjedt a környező aljnövényzetre is. 
Az oltási munkálatok idejére a rendőrök a forgalmat az érintett útszakaszról Sóstónál a 98. kilométerszelvényben a 7-es számú főútra terelték. A félpályás lezárás azonban óriási dugót okozott. UPDATE: a forgalom jelenleg újra zavartalanul halad. 
Szerző
Frissítve: 2019.07.07. 16:55

Kigyulladt egy raliautó egy sportversenyen Veszprém megyében

Publikálás dátuma
2019.07.07. 12:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínen vannak a mentők is.
Fának csapódott és kigyulladt egy raliautó a Veszprém megyei Szentgál és Úrkút közötti területen, egy sportrendezvényen - írja honlapján a Katasztrófavédelem.  A jármű teljes terjedelmében égett, amikor az ajkai hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység elfojtotta a lángokat, és visszahűti a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is.
Szerző

Epilepsziás férfit élesztettek újra a rendőrök Budapesten

Publikálás dátuma
2019.07.07. 12:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A támolygó beteg az utcán esett össze, majd keringése is leállt – két járőrön múlt, nem halt meg a helyszínen.
Életet mentettek szombat este az erzsébetvárosi rendőrök – írja a police.hu. A két járőr éppen Király utcában járt, amikor egy tántorgó férfit vettek észre szolgálati autójukból. A férfi kritikus állapotban volt, pár perc után a rendőrök előtt esett össze, és epilepsziás rohamot kapott.
A két járőr stabil oldalfekvésbe fektette a járókelőt, akinek időközben keringése és légzése is leállt, így elkezdték újraélesztését. A sikeresen visszahozott, 51 éves beteget a kiérkező mentősök vették át, majd kórházba szállították.
Szerző