Beszakadt a tető egy balatonföldvári építkezésen, többen súlyosan megsérültek

Publikálás dátuma
2019.06.24. 13:14

Fotó: police.hu
A rendőrség eljárást indított.
Hétfő délelőtt beszakadt a tetőszerkezet egy balatonföldvári építkezésen. Az elsődleges adatok alapján hárman súlyos, ketten pedig életveszélyes sérüléseket szenvedtek – írja a police.hu.  A Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az esetet.
Szerző

Eltűnt két kenguru egy budai hotelből

Publikálás dátuma
2019.06.24. 09:07

Fotó: STEFAN SAUER / AFP
Eltűnt két Bennett kenguru szombat éjjel a II. kerületben lévő Hotel Tilianából.
A budai szálloda a Facebook-bejegyzésében azt kéri, aki bármit tud a két elveszett állatról, hívja a 0613910027-es telefonszámot.
Szerző

Ballagási ünnepségen baltáztak le egy férfit Hajdúböszörményben

Publikálás dátuma
2019.06.23. 20:53
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Két apa veszett össze a családi rendezvényen, az egyik kis híján belehalt a veszekedésbe.
Vérontással ért véget egy családi program szombaton Hajdúböszörményben: a család a gyerek ballagását ünnepelte meg, az eseményen pedig részt vett a fiú vér szerinti és nevelőapja is. Az apák eddig ismeretlen okból összevesztek, majd előbbi egy baltával fejbe vágta a nevelőszülőt, és távozott.
Áldozatát súlyos-életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, a rendőrséget pedig már az intézmény értesítette arról, hogy bűncselekmény történhetett. A rendőrök azonnal a sértett házához mentek, majd a közelben elfogták a feltételezett támadót is. A 42 éves bagaméri férfit emberölési kísérlettel gyanúsítják; őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának elrendelését is – írja a police.hu.
Szerző