127 tő kannabiszt találtak egy budapesti férfi lakásán

Publikálás dátuma
2019.06.16. 09:00

Fotó: police.hu
Lesújtott a rendőrség a bűnre, Budapest jó polgárai megmenekültek: az 52 éves dílert hamarosan már le is tartóztathatják.
Elkaptak a rendőrök egy 52 éves budapesti férfit, aki kannabiszt termesztett, írja a police.hu. Azt gyanítják, a XIII. kerületben adott el a tiltott növényből.
A férfi bernecebaráti tartózkodási helyén 127 tövet, a termesztéshez szükséges eszközöket, illetve üvegekben zöld növényi törmeléket, egy nejlonzacskóban fehér port találtak a rendőrök.
Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Témák
kannabisz

Szúró szag miatt kísérték ki a lakókat egy XV. kerületi társasházból

Publikálás dátuma
2019.06.15. 21:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Nem mutattak ki egészségre káros anyagot a mérések, a szagot valószínűleg paprikaspray okozta.
Több lakót is kikísértek a fővárosi hivatásos tűzoltók egy XV. kerületi, Drégelyvár utcai társasházból, mivel a tízemeletes épületben erős, szúró szagra panaszkodnak az ott élők – közölte szombat este a katasztrófavédelem. Tájékoztatásuk szerint nem mutattak ki egészségre káros anyagot azok a mérések, amelyeket a katasztrófavédelmi mobil labor végzett, a maró szagot paprikaspray okozhatta. A lakók már visszatérhettek az épületbe.
Szerző

Holtan találtak egy nőt a zalaegerszegi parkerdőben

Publikálás dátuma
2019.06.15. 20:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A környéket lezárta a rendőrség.
Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írja a zaol.hu. A portál szerint szerint az áldozat egy 29 éves, hajléktalanként élő nő, akinek a halálát nem kizárt, hogy bűncselekmény okozta. A több órán át tartó helyszínelés miatt a környéket lezárta a rendőrség.     A megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást.
Szerző