Sniccerrel akart lottózót rabolni, ezt a fiút keresik a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.06.12. 18:48
Ezt a fiatal férfit keresik a rendőrök a zuglói rablási kísérlet miatt
Fotó: police.hu
A 19 éves gyanúsított egy zuglói üzletre csapott le, fénykép alapján körözi a rendőrség.
Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt keresi a zuglói rendőrkapitányság a 19 éves Cryns Béla Arnoldot, aki gyanújuk szerint kedd reggel tapétavágó késsel próbált meg kirabolni egy lottózót az Erzsébet királyné úton. 
A fekete halásznadrágot és piros trikót viselő fiatal férfi a rendőrség szerint megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle, az alkalmazottnak azonban időben sikerült megnyomnia a riasztót – a rabló így zsákmány nélkül menekült el. A zuglói rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható Cryns Béla Arnoldot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén- írja a police.hu.
A Cryns Béla név máshonnan is ismerős lehet: ugyanígy hívják az „Angyalföld rémeként” is ismert, sok év fegyházra ítélt bűnözőt, akivel a Hír TV Riasztás című műsora kétszer is interjút készített.
Szerző

Bicskás nyugdíjas verekedett egy érdi pékségben

Publikálás dátuma
2019.06.12. 14:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 75 éves férfi az utcán, majd a boltban is dulakodott haragosával, végül rendőrök jöttek érte.
Felfegyverkezett garázdasággal gyanúsítják az érdi rendőrök az idős férfit, aki kedd délután, a Bajcsy-Zsilinszky úton keveredett dulakodásba egy járókelővel. A 75 éves gyanúsított ismeretlen okból előbb késsel fenyegette meg a sértettet, majd követte őt egy pékségbe, ahol dulakodni is kezdett vele.
A megtépett, szakadt ruhájú sértett értesítette a rendőrséget, a járőrök pedig a helyszíntől nem messze el is fogták az idős agresszort. A kapitányságon kihallgatott férfi ellen eljárás indult, írja a police.hu.
Szerző

Rosszullét miatt ki kellett üríteni a miskolctapolcai barlangfürdőt

Publikálás dátuma
2019.06.12. 12:52
Illusztráció
Fotó: Népszava
Körülbelül 130 vendégnek kellett elhagynia a fürdőt, eddig hét embert elláttak a mentők.
Rosszullét miatt ürítettek ki egy fürdőt Miskolcon, a Pazár István sétányon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzoltók átvizsgálják az épületet, a helyszínre mentők is érkeztek. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végez a fürdőben. 
A Boon.hu információi szerint szerda délelőtt a Miskolci Barlangfürdőben a fertőtlenítő rendszer meghibásodott, ami miatt klór tartalmú gáz kerülhetett a levegőbe, melynek hatására többen is rosszul lettek. A portál azt írja, megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették az információt, és közölték, hogy lakosságvédelmi intézkedés keretében működtek közre, és terelték ki a nagyjából 130 vendéget a fürdőből. A mentőszolgálatnál érdeklődésükre elmondták: eddig hét embert láttak el, akik rosszul lettek, egyikük állapota sem súlyos, de jelenleg is a helyszínen van több egységük, és vizsgálják a fürdő vendégeit. Még vizsgálják, hogy mi okozhatta a problémát, és pontosan milyen gáz kerülhetett a levegőbe.
Szerző
Témák
Miskolc fürdő