Hárman meghaltak egy balesetben a 4-esen Székelynél

Publikálás dátuma
2019.05.28. 10:48

Fotó: police.hu
Hat ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött négy gépkocsi a 4-es számú főút 296. kilométerszelvényében Székelynél – írja a police.hu.  Az eddigi adatok szerint egy Kisvárda felől Nyíregyháza irányába tartó tehergépkocsi ütközött neki az előtte haladó járműnek, ami ennek következtében az éppen kanyarodni szándékozó kisbuszba csapódott. Az ütközést az a kisteherautó sem tudta elkerülni, amely Nyíregyháza felől tartott Kisvárda irányába, és amelynek elhaladását várta a kisbusz. A baleset következtében hárman a helyszínen életüket vesztették, ők valamennyien a kisbusz utasai voltak. További hatan megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett elvégezte, a szakemberek befejezték a műszaki mentést is, így a forgalom ismét zavartalanul halad.
Szerző
Frissítve: 2019.05.28. 13:46

Zavarta a fűnyírás, eltörte szomszédja orrát

Publikálás dátuma
2019.05.28. 07:48
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock
Pedig már csak egy kis terület volt hátra.
Zavarta a fűnyírás, így eltörte szomszédja orrát a somogydöröcskei férfi. Súlyos testi sértés miatt gyorsított eljárásban 10 hónap, 2 évre felfüggesztett börtönre ítélt a siófoki bíróság egy 42 éves somogydöröcskei férfit, aki eltörte szomszédja orrát, mert az szerinte túl hangosan nyírta a füvet. A sértett az saját udvarán benzines fűkaszával nyírta a füvet, amit részeg szomszédja szóvá tett, és követelte, hogy fejezze be a munkát. Mivel már csak egy kis terület volt hátra, a sértett türelmet kért. A férfi azonban dühbe gurult, átmászott a kerítésen, majd ököllel kétszer arcon vágta szomszédját, akinek eltört az orr- és az arccsontja. A siófoki ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé a vádlottat, akit a bíróság felfüggesztett börtönre ítélt.
Szerző

Földön fekvő gyereket rugdosott egy férfi Győrben

Publikálás dátuma
2019.05.27. 21:31
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A támadó előbb csak focizni akart a közelben játszó két fiúval, aztán egyiküknek nekitámadt a rendőrség szerint.
Durva gyermekbántalmazási eset miatt kell felelnie egy 52 éves győri férfinak, aki a gyanú szerint vasárnap este támadt rá egy helyi fiúra. A nyomozás eddigi adatai szerint a kiskorú sértett és barátja focizni készült a Szabolcska utca melletti ligetben, amikor a padon ülő gyanúsított megszólította őket, és elkérte labdájukat.
A férfi és a két kamaszfiú közösen kezdett focizni, de a játék egy idő után valamiért eldurvult, és a gyanúsított sípcsonton rúgta az egyik gyereket. A fiú a földre került, de támadója nem érte be ennyivel, bordán és vesén is rúgta áldozatát, aki megsérült a bántalmazás során. 
A történteket jelentették a rendőrségnek, a járőrök pedig a helyszín közelében elfogták, majd bevitték a feltételezett támadót,  S. Zsoltot. A férfit súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják - írja a police.hu.
Szerző