Durva karambol, négyen megsérültek Óbudán

Publikálás dátuma
2019.05.05. 16:48
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Személyautók ütköztek az Árpád fejedelem útján, a baleset torlódást okozhat az érintett szakaszon.
Négyen megsérültek, amikor vasárnap délután két személyautó összeütközött az Árpád fejedelem útja és a Szépvölgyi út kereszteződésében - tudatta a fővárosi katasztrófavédelem.
Az ütközéshez a tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az járműveket. Az ütközés forgalmi akadályt okozhat a kereszteződésben. 
Szerző

Átvizsgálják a bulizók táskáját a Fészek központban

Publikálás dátuma
2019.05.05. 15:33
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A két rendőrségi razzia után a szórakozóhely jóval szigorúbban kezeli a beléptetést is.
 Előállítás és intézkedés követte a rendőrség két razziáját, amit a Kossuth Lajos utcai Fészek Kulturális Központban tartottak április közepén. A 24.hu észrevette, a klub ajtajára közleményt függesztettek, amiben arról írnak, emiatt változik a beléptetés rendje. 
Az A4-es papírra azt írták, „A sajnálatos események miatt, a ti biztonságotok és a felhőtlen szórakozás érdekében csomag- és személyellenőrzést végzünk. Munkatársaink indokolt esetben jogosultak a belépést tőled megtagadni.”  Mint lapunk is beszámolt róla, április közepén két nagy razziát is tartott a rendőrség a Fészekben (mely nem azonos a Fészek Művészklubbal). Az akciók után 53 embert állítottak elő kábítószer-birtoklás gyanújával.
Szerző
Frissítve: 2019.05.06. 10:16

Négyen kerültek rács mögé a Fradi és Újpest drukkkerek utcai „előmérkőzése” miatt

Publikálás dátuma
2019.05.05. 14:08
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Mester utcában szurkolói bandák csaptak össze a meccs előtti bemelegítésként, a rendőrség többeket bent is tartott a verekedés miatt.
Összesen 38 embert hallgatott ki gyanúsítottként a rendőrség a szombat délutáni, ultrák közötti tömegverekedés után: a Fradi és Újpest táborának kemény magja Mester utca és a Haller utca kereszteződésében akadt egymásra, és „lejátszották” a maguk mérkőzését is, még a focimeccs előtt.
A verekedésnek rohamrendőrök vetettek véget, akik be is vitték a társaságot a IX. kerületi kapitányságra. A csoportos garázdaság miatt indított eljárásban végül négy embert őrizetbe vettek, és kérték a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelését is. (police.hu)
Szerző