Két kisteherautó karambolozott, lezárták a 4-es főutat

Publikálás dátuma
2019.04.10. 07:55
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A balesetben négy ember megsérült.
Összeütközött két kisteherautó szerda reggel a 4-es számú főúton, Cegléd külterületén. A balesetben négy ember megsérült – írja a police.hu. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset szemléjét és a műszaki mentést, a forgalmat Budapest irányába a 401-es úton keresztül a 40-es útra, Szolnok irányában Cegléd belterületén a 40-es út felé terelik.
Szerző

Tömegkarambol, súlyos sérültek a Váci úton

Publikálás dátuma
2019.04.09. 21:21

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Angyalföldön történt a baleset, teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.
Két ember súlyosan megsérült, amikor hat autó ütközött össze kedd este a fővárosi Váci úton. A tömegbaleset a XIII. kerületben, a Váci út és a Bulcsú utca kereszteződésében történt, az útvonalon torlódásra lehet számítani – figyelmeztetett közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 
A Váci utat teljes szélességében lezárták a helyszíni szemle és a műszaki mentés  idejére.
Szerző
Frissítve: 2019.04.09. 22:20

Leütöttek egy Fidesz-szimpatizánst Miskolcon

Publikálás dátuma
2019.04.09. 17:28
Szimpatizánsok az újpesti piacnál felállított aláírásgyűjtő standnál
Fotó: Soós Lajos / MTI
Az asszony egy aláírásgyűjtő platform mellett állt, amikor egy járókelő káromkodva arcon ütötte.
Véresre vertek egy Fidesz-szimpatizánst Miskolcon – írja a hvg.hu, Kriza Ákosra, a város fideszes polgármesterére hivatkozva. A hírportál úgy tudja, hogy az áldozat a Szentpéteri kapuban állt, néhány, az EP-választáshoz aláírást gyűjtő pártaktivista mellett, amikor melléjük lépett egy férfi: szidalmazni kezdte őket, majd ököllel arcul ütötte a nőt.   A további atrocitást a közbelépő aktivisták akadályozta meg. A férfit feljelentették testi sértés miatt, elő is állította a rendőrség, a vérző sértettet pedig kórházba vitték.  
Szerző