Előfizetés

Holtan találtak egy férfit a budapesti Népligetben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.02. 11:29

Fotó: Népszava
A rendőrség szerint nem merült fel gyilkosság gyanúja.
A Népligetben talált holttest ügyében az orvosi vizsgálat jelenleg is tart, tájékoztat a rendőrség. A BRFK ügyeletére kedd reggel, háromnegyed 8 előtt érkezett a bejelentés: Budapesten a Népligetben egy férfit holttan találtak. A helyszínre érkező rendőrök intézkedtek az elhunyt orvosi vizsgálatáról ,hogy kiderüljön, történt-e idegenkezűség. A szakértői vizsgálat utóbb kizárta ezt a lehetőséget, így a BRFK közigazgatási eljárást indított a haláleset ügyében.

Halálos baleset az M1-esen - hátulról szaladt a kisbusz a teherautónak, nem élte túl a sofőr

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.02. 10:59

Fotó: police.hu
Több sérültje is van a Tata térségében történt balesetnek. A forgalom 13 órakor indult újra.
Tata térségében az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 75-ös kilométerszelvénynél egy tehergépjármű és egy kisbusz ütközött kedden - írja a police.hu. A baleset reggel háromnegyed 10-kor történt, a külső forgalmi sávban egy teherautónak hátulról nekiütközött egy kisbusz.
A baleset során egy fő a helyszínen életét vesztette, többen sérültek.

A ksibusz sofőrje volt az áldozat az MTI értesülése szerint. A forgalom 13 órától mindkét forgalmi sávon megindult.

Húszmilliós drogfogás – Vonattal hozta a kábítószert Svájcból (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.02. 09:27

Fotó: police.hu
Két drogkereskedőt fogott el Budapesten a rendőrség.
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai két kábítószer-kereskedőt fogtak el, és húszmillió forint értékű drogot foglaltak le – írja a police.hu. A tájékoztatás szerint jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak nyomozást a 28 éves A. O. nigériai állampolgár és a 23 éves L. Tamara fővárosi lakos ellen. A rendőrök múlt szombaton a Keleti pályaudvar parkolójában vonták intézkedés alá L. Tamarát, akinél a ruházat- és csomagátvizsgálás alkalmával 239 gramm kokaint találtak. A nő a kábítószert Svájcból szállította Budapestre továbbértékesítés céljából. A helyszínre érkező 28 éves társát szintén intézkedés alá vonták a nyomozók. Ezt követően átkutatták közös, VI. kerületi lakásukat és további 3,38 kilogramm (több ezer) ecstasy tablettát, 310 gramm – az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint – kokaint, 76 gramm halucinogén gombát, csekély mennyiségű marihuánát, valamint a kábítószer hígításához és adagolásához használt eszközöket és nagy mennyiségű valutát találtak. A lefoglalt drogok feketepiaci összértéke közel 20 millió forint. A rendőrök az elfogott személyeket előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet hétfőn elrendelt az illetékes bíróság. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.