Előfizetés

Ég egy kamion az M1-esen, lezárták a Budapest felé menő sávokat

Népszava-MTI információ
Publikálás dátuma
2019.01.17. 19:58
Illusztráció/BM katasztrófavédelem, Facebook
A sofőr időben ki tudott szállni a járműből, így senki nem sérült meg a tűzben.
Ég egy kamion az M1-es autópálya 25-ös kilométere közelében, Zsámbék környékén, a Budapest felé tartó sávokat lezárták - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök este az MTI-t. Csámpai Attila elmondta: a kamion teljes egészében ég, jelenleg is oltják a tűzoltók. Nem sérült meg senki, a sofőr időben ki tudott szállni a járműből, amely autóalkatrészeket szállított.

A másik oldalon, Győr felé, egy sávon haladhat a forgalom - tette hozzá.

Kamion gázolt halálra egy idős asszonyt Debrecenben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.17. 14:07
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.
Eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kamion egy, az úton áthaladó 71 éves nőt Debrecenben, a Faraktár úton. A baleset során az idős asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Összevertek egy debreceni jegyellenőrt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.01.17. 10:13

Fotó: Shutterstock
Súlyos testi sértés kísérlete és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult nyomozás egy 60 éves férfi ellen.
Szerda délután egy debreceni buszon utazott az a 60 éves férfi, akiből a gyanúsított lett, derül ki a rendőrség tájékoztatásából. A nyomozás adatai szerint egy jegyellenőr leszállította a buszról, mivel nem volt érvényes menetjegye.
Az ellenőr intézkedés alá vonta a férfit, aki nem volt hajlandó együttműködni, ezért a közlekedési vállalat munkatársa arra jutott, rendőrt hív. A helyi lakos ekkor
kiütötte a telefont az ellenőr kezéből és ököllel többször megütötte, majd elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a közelben elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Debreceni Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfi ellen.