Hármas karambol: teljes útzár a 4-es főúton

Publikálás dátuma
2019.01.03. 10:31
Illusztráció
A balesetben egy ember megsérült.
Az eddigi információk szerint január 3-án 8 óra 30 perc körül a 4-es számú főút, a kabai elágazásnál eddig tisztázatlan körülmények között három személygépjármű összeütközött. A baleset következtében egy személy megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból Kaba felé terelik.
Szerző

Szén-monoxid végzett egy emberrel Budapesten

Publikálás dátuma
2019.01.03. 09:15

Fotó: Népszava
Szén-monoxid-mérgezés miatt egy ember meghalt, egyet pedig kórházba vittek szerda éjjel Budapesten a VI. kerületben
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint rosszullét miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat egy Király utcai társasházhoz. Az egység méréseket végzett az ingatlanban, és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A lakásban két ember tartózkodott, az egyikük életét vesztette, a másikat kórházba szállították.

Veronai buszbaleset – A magyar nyomozásnak is van gyanúsítottja

Publikálás dátuma
2019.01.02. 21:13

Fotó: VAJDA JÓZSEF
Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt hallgattak ki egy embert a hatóságok.
Miközben az olasz ügyészség már öt vádlottat megnevezett, és zajlik a per a veronai bíróságon a két évvel ezelőtt történt buszbalesettel kapcsolatban, a magyar nyomozásnak sokáig gyanúsítottja sem volt – írja a 24.hu. A portál megkeresésére azonban szerdán azt közölték: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2018. december 14-én foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy személyt gyanúsítottként hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel kapcsolatban további információt nem ad a rendőrség – tették hozzá.
Szerző