Gonosz szellemnek mondta magát, mégis elkapták a rendőrök

Publikálás dátuma
2018.12.07. 09:21
Gyerekeket ijesztgetett a téglási férfi a rendőrök szerint
Fotó: blikk.hu
Két napon belül elkapták azt a fiatal férfit, aki vírusvideóban, késsel fenyegetőzve rémisztgetett gyerekeket.
„Azt mondják, nagyon fájdalmas, ha elvágják a nyakad”

- ezzel a felütéssel kezdődött a horrorvideó, amelyik az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjedt, és amitől több gyerek is nagyon megrémült. A felvételen – melyről a Blikk számolt be először –egy késsel hadonászó ismeretlen fenyegeti eltorzított hangon a nézőket, követelve, hogy a videót osszák meg minél többen, különben elvágja a letöltők torkát.
Az ügyre a rendőrség is felfigyelt: december 4-én, a cikk megjelenése előtt kaptak bejelentést az ijesztő vírusvideóról, és két nap múlva már azonosították, és el is fogták a felvétel készítőjét. A 23 éves téglási férfit, csütörtökön este, otthonában fogták el, majd a fővárpsi VI. kerületi kapitányságra vitték - írja a police.hu.
A férfi ellen zaklatás miatt indult eljárás; kihallgatása során beismerő vallomást is tett. A gyanúsítottat őrizetbe vették,várhatóan le is tartóztatják majd. 
Szerző
Témák
zaklatás videók

Kisiklott egy villamos a Széll Kálmán téren

Publikálás dátuma
2018.12.06. 22:02
Kisiklott villamos a főváros II. kerületében, a Széll Kálmán téren 2018. december 6-án
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az 56A, az 59-es és a 61-es villamos megosztva közlekedik.
Fennakadás van a Széll Kálmán téren, mert egy villamos kisiklott – írja a 24.hu, a portálnak képeket is küldött a helyszínről az egyik olvasója. A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán egyelőre annyit közölt: az 56A, az 59-es és a 61-es villamos megosztva közlekedik, a Széll Kálmán téren átszállással lehet továbbutazni baleset miatt.  
Szerző
Frissítve: 2018.12.06. 22:04

Halálos baleset – Két autó karambolozott Gyöngyös közelében

Publikálás dátuma
2018.12.06. 20:59
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az egyik járműből feszítővágóval szabadítottak ki egy embert, de a mentők már nem tudták újraéleszteni.
Összeütközött két autó Gyöngyös közelében, a Gyöngyöspatára vezető úton. A baleset során az egyik gépkocsi az árokba sodródott. A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a járműből egy embert, majd átadták őt a mentőknek, de már nem tudták újraéleszteni – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.
Szerző
Frissítve: 2018.12.06. 21:00