Előfizetés

Csemői cserbenhagyás – Elengedték a sofőrt, az áldozat már korábban az úttesten feküdt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.04. 10:08
Baleseti helyszínelők és mentőautó a kisbéri tragédia helyszínén
Elszámoltatását követően szabadon bocsátották a jármű vezetőjét.
A rendőrség hétfő este közölte, hogy egy autós elütött egy férfit Csemő külterületén, és a férfi a helyszínen életét vesztette. A police.hu oldalon most azt írják: a helyszíni szemle elsődleges adatai szerint
az elgázolt férfi a balesetet megelőzően eddig ismeretlen okból az úttesten feküdt, amikor az autó áthajtott rajta.

Az autót vezető csemői férfi a helyszínen megállt, majd gyalogosan távozott onnan. Később a rendőrök a férfit otthonából állították elő a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahonnan elszámoltatását követően szabadon bocsátották. A történtek vizsgálata céljából a Ceglédi Rendőrkapitányságon több szakértő bevonásával indult nyomozás halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. 

Halálra gázolt egy férfit, majd autóját hátrahagyva elsétált – Elfogták a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.04. 07:27
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az autó 56 éves vezetőjét előállították, elszámoltatása folyamatban van.
Előállították a csemői gázolót, a férfi elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu. A rendőrség hétfő este számolt be arról, hogy Csemő külterületén egy autós elütött egy férfit. A sofőr megállt gépkocsijával, majd az autót hátrahagyva gyalogosan távozott a helyszínről. Az elgázolt férfi életét vesztette. A ceglédi rendőrök az azonosítást követően néhány órán belül előállították az autót vezető 56 éves helyi férfit. A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 

Traktorral borult fel egy férfi, tragédia Regenyén

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.03. 21:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A halálos baleset történt a Baranya megyei településen sofőrt már nem lehetett megmenteni.
Felborult egy trakor  hétfő este nyolc óra előtt Regenyén ,  vezetője életét vesztette - jelentette a megyei katasztrófavédelem.
A halálos kimenetelű baleset a Fő utcában történt, a helyszínre a a siklósi és a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést