Előfizetés

Halálra gázolt egy férfit, majd autóját hátrahagyva elsétált – Elfogták a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.04. 07:27
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az autó 56 éves vezetőjét előállították, elszámoltatása folyamatban van.
Előállították a csemői gázolót, a férfi elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu. A rendőrség hétfő este számolt be arról, hogy Csemő külterületén egy autós elütött egy férfit. A sofőr megállt gépkocsijával, majd az autót hátrahagyva gyalogosan távozott a helyszínről. Az elgázolt férfi életét vesztette. A ceglédi rendőrök az azonosítást követően néhány órán belül előállították az autót vezető 56 éves helyi férfit. A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 

Traktorral borult fel egy férfi, tragédia Regenyén

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.03. 21:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A halálos baleset történt a Baranya megyei településen sofőrt már nem lehetett megmenteni.
Felborult egy trakor  hétfő este nyolc óra előtt Regenyén ,  vezetője életét vesztette - jelentette a megyei katasztrófavédelem.
A halálos kimenetelű baleset a Fő utcában történt, a helyszínre a a siklósi és a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést  

Négyes karambol, buszok és autók ütköztek a Nyugati téren

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.03. 17:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A karambol a helyi felüljárón történt, rendőrök korlátozzák az útszakasz forgalmát.
Négy jármű ütközött hétfőn délután Budapesten a Nyugati téri felüljárón: a balesetben két személyautó és két kisbusz vett részt, szerencsére senki sem sérült meg. 
A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést – a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani a munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére.-