Késelésig fajult egy vita Hegyeshalomban

Publikálás dátuma
2018.11.21. 09:18

Fotó: poice.hu
Az elkövetőt elfogták, egy férfit kórházba vittek.
A rendőrségre szerdán, 22 óra 15 perckor bejelentés érkezett arról, hogy késelés történt egy hegyeshalmi ipari terület előtt az utcán – írja a police.hu. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy két férfi összeszólalkozott, majd verekedtek és dulakodás közben az egyikük egy késsel megszúrta a másikat. A sérültet a mentők kórházba vitték. A rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a késelőt, egy 26 éves mosonmagyaróvári lakost. A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Szerző
Frissítve: 2018.11.21. 14:44

Lelőttek egy nőt Óbudán

Publikálás dátuma
2018.11.21. 08:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A Virág utcában lövéseket hallottak, egy nő életét vesztette. A rendőrség lezárta a területet.
A rendőrségre szerda reggel, fél 6 után érkezett bejelentés, hogy a főváros III. kerületében a Virág utcában lövéseket hallottak és egy nő fekszik a földön. A helyszínen kiderült, hogy a nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt – írja a police.hu. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszín közelében fogták el. A rendőrség a területet lezárta és megkezdte az ügy felderítését.
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán
Szerző
Frissítve: 2018.11.22. 10:55

Felvette a busz kamerája, keresik a rendőrök a budafoki szatírt

Publikálás dátuma
2018.11.21. 08:04

Fotó: police.hu
Az elkövetőről egy éjszakai járaton készítettek felvételt, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Szeméremsértő módon viselkedett egy férfi november 14-én a Budapest XXII. kerületében közlekedő 937-es éjszakai buszon – írja a police.hu. Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor sötét sapkát és sötétkék kabátot viselt. A férfiról a busz kamerája felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző