Előfizetés

Karambolok bénítják az M7-est, kilométeres dugó a sztrádán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.01. 11:27
Képünk illusztráció
Fotó: Németh András Péter
Személyautók ütköztek az autópályán Érd térségében, a baleset csaknem öt kilométeres torlódást okozott. A karambolt később újabb követte Tárnok közelében.
Ketten könnyebben megsérültek, amikor két személyautó ütközött csütörtök reggel tíz óra előtt az M7-es autópálya fővárosról kivezető szakaszán, a belső sávon.
A baleset Törökbálint és Érd között, a 16-os kilométerszelvényben történt, és az Útinform jelentése alapján óriási dugót okozott: legalább öt kilométeres kocsisor torlódott fel a sztrádán. A karambol miatti sávzárást kora délután feloldották, ám később újabb baleset idézett elő kilométeres dugót: két autó ütközött Tárnok mellett, a 23-as kilométersávban.

Csövek közé csapódott egy autó, halálos ütközés Tatabányán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.01. 08:55
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A jármű annyira beszorult, hogy csak kivágni lehetett a csövek közül. Sofőrjét már nem tudták megmenteni.
Halálos kimenetelű baleset történt csütörtökön kora reggel, a tatabányai Jubileum parknál: egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről, és az út menti csőrendszerhez csapódott – az ütközés olyan erejű volt, hogy a sofőr a helyszínen életét vesztette
A jármű a csövek alá szorult, így az áldozatot sem lehetett kiemelni, testét végül tűzoltók szabadították ki a roncsból - írja az MTI.

Egy mobilért taposták félholtra és késelték meg az asszonyt

Mesterházy Attila nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.31. 19:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök két nap után bukkantak rá a magára hagyott nőre, már nem élt.
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és lopás bűntette miatt nem jogerősen 19 és 18 évi fegyházbüntetésre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a két férfit, aki nőismerősét ölte meg. A két férfi 2015 márciusában azért kereste fel az egyedül élő, italozó életmódot folytató nőt, hogy ellopja a mobilját. Kártyázás és italozás közben az elsőrendű vádlott ellopta a telefont, majd ütni kezdte a nőt. Ezután a két férfi közösen többször fejen vágta a nőt, majd mellkasát, vállát taposták, végül a másodrendű vádlott egy késsel vállon szúrta. A sorsára hagyott nőt két nap múlva találták meg holtan a rendőrök. A vádlottak tagadják az emberölést és felmentésüket kérték, míg az ügyészség súlyosbítás, életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása miatt jelentett be fellebbezést.