Holttestet találtak egy kigyulladt házban Hajdúnánáson

Publikálás dátuma
2018.10.26. 07:11
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűzeset a Kazinczy utcában történt, két melléképület is lángolt.
Kigyulladt egy lakóépület és két melléképület Hajdúnánáson, a Kazinczy utca egyik udvarában. A tűzoltók az oltási munkálatok során a lakóházban egy megégett holttestet találtak – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A lángokat több vízsugárral eloltották, így további épületekre nem terjedt át a tűz.  
Szerző
Frissítve: 2018.10.26. 07:12

Kigyulladt sátorban halt meg egy hajléktalan Debrecenben

Publikálás dátuma
2018.10.25. 21:59
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűz keletkezésének okát szakértők vizsgálják.
Egy hajléktalan férfi holttestét találták meg Debrecenben csütörtök reggel – írja a haon.hu. A portál a katasztrófavédelem szóvivőjétől úgy tudja, a középkorú férfi a kiserdőben, egy sátorban élt. A holttestet a leégett sátor mellett találták, a tűz keletkezési okát szakértők vizsgálják. A Debrecen területén tartózkodó hajléktalanok gondozásával foglalkozó Refomix Nonprofit Kft. ügyvezetője, Szemerédy Zsolt a portálnak azt mondta: jól ismerték a férfit, az elmúlt években időnként bement hozzájuk a Dobozi utcai nappali melegedőbe, az utcai gondozó szolgálat tartotta vele a kapcsolatot a Vincellér utcán. Miközben a felkínált szendvicset, zsíros kenyeret, teát, takarót elfogadta, az éjszakai szálláslehetőség igénybe vételére soha nem tudták rábeszélni. A 24.hu a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányságtól megtudta: a helyszínelés során nem merült fel idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a tragédia körülményeit. 
Szerző
Témák
Debrecen tűz

Halálra gázolt egy embert a vonat Tolna megyében

Publikálás dátuma
2018.10.25. 21:08
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A pécsi vonalon utazóknak késésekre kell számítaniuk.
Halálra gázolt egy embert a a Pécsre tartó InterCity Kurd és Döbrököz között, Tolna megyében csütörtök este – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Kavalecz Imre arról tájékoztatott, hogy a hatósági intézkedések ideje alatt az utasokat pótlóbuszok viszik az érintett szakaszon. A Mávinform azt írja, a pécsi vonalon utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk.
Szerző