Előfizetés

Kétszer is ütközött az autó: tragédia Tiszaföldváron

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.14. 15:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A személyautó utasát kórházba szállították, de már nem lehetett rajta segíteni.
Halálos kimenetelű baleset történ vasárnap hajnali négykor Tiszaföldvár külterületén: egy autó eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott a 4633-as útról, aztán egy telefonvezetéket tartó faoszlopnak és egy fatörzsnek is nekicsapódott.
A karambolban az autó utasa olyan súlyosan megsérült , hogy hiába szállították kórházba, ellátása ellenére életét vesztette. A baleset körülményeit és előzményeit a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vizsgálja ki, írja a police.hu.

Baltával „érveltek” az autós vitában Hegyeshalmon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.14. 13:43
Kisbalta is előkerült a hegyeshalmi autós konfliktusban
Fotó: police.hu
Apa és fia ugrott neki egy helyi lakosnak közlekedési konfliktusuk miatt, kisbaltával és rúddal is verték a sértettet.
Súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt kell felelnie a 45 éves hegyeshalminak és 18 éves fiának, amiért az utca közepén vertek meg egy autóst - derül ki a police.hu cikkéből.
A támadás még június 23-án este történt, a két gyanúsított egy, a rendőrség által nem részletezett forgalmi konfliktus miatt esett neki a 36 éves áldozatnak: kisbaltával és fémrúddal is ütlegelték a sértettet, aki csak a szerencséjének köszönhette, hogy nem szenvedett komolyabb sérülést.
A két feltételezett támadót elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság folytatott nyomozást – a rendőrségi eljárás a napokban lezárult, innen már az ügyészség foglalkozik a bűnüggyel.

Három gyerek tűnt el egy fővárosi otthonból, a legkisebb még csak kétéves

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.14. 10:36
A fővárosi gyermekotthonban élő fiúk 2018 október 13-án tűntek el, a rendőrség is keresi őket
Fotó: police.hu
A Bóni-fiúk szombaton szöktek meg a rákosmenti gyermekotthonból, egy kétéves gyereket is magukkal vittek.
Fényképes körözést adott ki a XVII. kerületi rendőrkapitányság három gyerek eltűnése miatt: a 14 éves Bóni Sándor Imre, a 10 éves Bóni Róbert Viktor szombaton távozott egy gyermekotthonból, és magukkal vitték a kétéves Sándor Béla Ármándót – aki talán szintén rokonuk lehet. A fiúk azóta sem adtak életjelet magukról. A hatósági személyleírás szerint:
  • Bóni Sándor Imre körülbelül 164 centiméter magas és rövid fekete hajú fiú. Eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt,
  • Bóni Róbert Viktor körülbelül 150 centiméter magas és fekete hajú fiú. Eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt,
  • a 2 éves Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.
A rákosmentei kapitányság kéri, hogy aki a fiúkat felismeri, tud hollétükről vagy eltűnésük körülményiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.