Eltűnt egy 16 éves lány Keszthelyről

Publikálás dátuma
2018.10.13. 10:51

Fotó: police.hu
Szeptember vége óta nem találják Czink Melindát, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
A rendőrség tájékoztatása szerint a 16 éves lány szeptember 24-én délután, 16 óra 30 perckor a zalaszentlászlói lakásotthonból ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a keszthelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Czink Melinda 165 centiméter magas, hosszú, festett barna hajú, zöldes-barna szemű. A lány eltűnésekor fekete színű rövidnadrágot és felsőt, valamint tornacipőt és egy hátizsákot viselt.
A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Czink Melindát felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83-312-234-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett, a nap 24 órájában tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Szerző
Témák
eltűnt Keszthely
Frissítve: 2018.10.13. 10:52

Anyja kocsijával eltűnt fiú csontjait találhatták meg a Dunában

Publikálás dátuma
2018.10.13. 10:07

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
2011-ben eltűnt egy fiú Dunakeszin, és elterjedt egy pletyka arról, hogy valaki autójával a folyóba hajtott. A Blikk szerint ez mind összefügg a múlthéten megtalált ronccsal.
Hét éve várta haza eltűnt fiát az a középkorú nő, akinek autóját a napokban találták meg a Duna dunakeszi szakaszán – értesült a Blikk. Mint írják, az asszony még 2011-ben jelentette be a rendőrségen, hogy eltűnt az autója és a fia, aki még mindig szerepel a nyilvánosan körözött, eltűnt személyek között. 
A fiatalembert jóravaló, jól nevelt, ugyanakkor érzékeny lelkű fiúnak ismerték a család egykori szomszédai, aki sosem csinált balhét és a barátait sem nagyon hozta fel a társasházba, ahol élt a szüleivel. A város egyik ételbárjának munkatársai pedig azt idézték fel a lapnak, hogy évekkel korábban elterjedt a hír, miszerint, egy fiatal egy autóval belehajtott a Dunába.
Extrém alacsony volt augusztusban a Duna vízállása, és bár az esőzések pótolták a vizét, az még most sem érte el a megszokott szintet. Ezért akadhatott bele egy csónak kötele múlt szerdán a feltehetően 7 éve ott heverő roncsba.
Szerző

Halálra gázoltak egy gyalogost az éjjel

Publikálás dátuma
2018.10.13. 08:13
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínen meghalt az elgázolt férfi.
Kecskeméten, pének éjjel 22 óra 25 perc körül egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit - tájékoztat honlapján a rendőrség.
A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A helyszínelés és lezárás még hajnalban véget ért.
Szerző