Autó ütközött vonattal Baján, egy ember meghalt (képek)

Publikálás dátuma
2018.10.05. 13:19

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Egy vasúti átjáróban történt a tragikus baleset, a személyautó sofőrje belehalt sérüléseibe.
Vonatbaleset történ pénteken déli 12 óra után Baján: a Keleti körúti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy szerelvény. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.
A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök, kerülni a környező utcákon lehet.
Szerző
Frissítve: 2018.10.05. 16:39

Elkapták a Kazinczy utcai útonállókat (videó)

Publikálás dátuma
2018.10.05. 09:44
Bilincs kerül a Kazinczy utcai rablás egyik gyanúsítottjára
Fotó: police.hu
A három férfi pisztolynak látszó tárggyal fenyegetett és rabolt ki turistákat Erzsébetvárosban. Szerdán lecsapott rájuk a rendőrség.
Elfogták azt a triót, akit a BRFK június végi fegyveres rablással gyanúsít: a rendőrségi adatok szerin ők voltak azok, akik VII. kerületi Kazinczy utcában megállásra kényszerítettek és kiraboltak két turistát. A gyanúsítottak egyiket az utcán lépett a brit és dél-afrikai sértettek elé, két társa pedig egy sötét autóból, airsoft-fegyverrel fenyegették meg a rémült külföldieket. A brit turistától készpénzt tudtak elvenni, útitársát pedig kényszerítették , hogy egy közeli ATM-ből vegyen le pénzt.
A BRFK hónapokon át nyomozott az elkövetők után: bevetési egységeik végül október 3-án ütöttek rajta a három gyanúsítotton – egy 21 és egy 27 éves férfit Budapesten, 21 éves társukat pedig Pilisen fogták el. A nyomozók egyikük fővárosi lakásán megtalálták a bűncselekményhez használt airsoft- pisztolyt, és egy gumilövedékes riasztófegyver is előkerült a házkutatás során.
A rendőrök a három férfit fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki; a triót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2018.10.05. 10:21

Úton fekvő férfit gázoltak halálra Miskolcon

Publikálás dátuma
2018.10.05. 08:11
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kora reggel történt a baleset, a sofőr későn vette észre az útjába kerülő áldozatot.
Belehalt sérüléseibe az a 40 év körüli férfi, akit péntek reggel fél hat körül ütöttek el Miskolcon. A sofőr a Vargahegy irányából tartott a város felé a Csermőkei úton, amikor elgázolta a – már feltehetően az úttesten fekvő – sértettet. Hogy a férfi miért hevert az út közepén, arról a rendőrség sem közölt részleteket.
Arra viszont figyelmeztetnek, hogy műszaki mentés és a szemle idejére a forgalom rendőri irányítás mellett haladhat, és torlódásra számíthatnak az arra haladók.  
Szerző