Több autó karambolozott, hárman meghaltak Ceglédnél (fotók)

Publikálás dátuma
2018.08.31. 06:56

Fotó: police.hu
A baleset a 4-es főúton történt, sérültek is vannak.
Összeütközött három személyautó a 4-es számú főút 67. kilométerében pénteken, hajnali 2 óra körül. A Cegléd külterületén bekövetkezett balesetben három ember a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek – írja a police.hu. A baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök. Az Abony felől érkezőket a 4-es főút 69+600 kilométerszelvényében Tápiószele irányába terelik, a Budapest felől érkezőket pedig a 65. kilométernél visszafordítják Ceglédbercel felé.
Forrás: MTI/Donka Ferenc
Szerző
Frissítve: 2018.08.31. 08:34

Vonat és autó ütközött Füzesgyarmat mellett

Publikálás dátuma
2018.08.30. 20:05
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A személyautó sofőrje sérülésekkel élte túl a találkozást, a baleset miatt ideiglenesen szünetel a helyi vonatközlekedés is.
Személyvonat ütközött autóval Szeghalom és Füzesgyarmat között csütörtök délután- idézi a a Mávinform csütörtök esti bejelentését az MTI.
A közlemény szerint a baleset hat órakor, egy sorompó nélküli vasúti átjáróban történt: a vonaton utazók közül senki sem sérült meg, de a motorvonat meghibásodott. A hibaelhárítás és a műszaki mentés ideje alatt vonatpótló buszok viszik az utasokat Szeghalom és Füzesgyarmat között.
Szerző

Traktorral ütközött egy személyautó, súlyosan megsérült a sofőr

Publikálás dátuma
2018.08.30. 16:02

Fotó: police.hu
Frontális karambol miatt zárták le félpályán a 61-es utat, ketten sérültek meg a balesetben.
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 61-es számú főút 36-os kilométerszelvényénél - Simontornya és Tolnanémedi között - csütörtökön 14 óra 15 perckor, tájékoztat honlapján a rendőrség. A balesetben egy személygépkocsi és egy traktor ütközött össze.
A balesetben egy személy súlyosan, egy könnyebben megsérült, az autó orra pedig teljesen összetört az ütközés erejétől.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben. A forgalmat rendőrök irányítják.
Szerző
Frissítve: 2018.08.30. 17:07