Öt kilométeres sor állt az M7-es autópályán

Publikálás dátuma
2018.08.11. 10:11
Képünk illusztráció
Fotó: Németh András Péter
Baleset miatt lezárták a sztrádát a Balaton felé. Már feloldották a zárást, újra járható a sztráda.
Mintegy öt kilométeres sor állt az M7-esen a Balaton felé Polgárdi térségében egy baleset miatt - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem szombaton délelőtt. Több jármű karambolozott az autópálya 83-as kilométerszelvényénél. Az egyik autó utasa könnyebben megsérült.  A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az szakaszon teljes útzár volt Nagykanizsa felé, de 11 óra felé már feloldották a zárást, újra teljes szélességében járható az út.
Szerző
Témák
M7
Frissítve: 2018.08.12. 10:15

Késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon

Publikálás dátuma
2018.08.11. 09:07
Illusztráció
Fotó: Népszava
Pirtó és Kiskunhalas között szombaton reggel megsérült a felsővezeték, ezért a két állomás között a vezeték megjavításáig nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a szakemberek dolgoznak a vezeték helyreállításán. A Kelebiáról Budapestre tartó vonat mozdonyának áramszedője is megsérült, a vonathoz egy másik mozdonyt kell a helyszínre küldeni, emiatt késve közlekedik. Közölték azt is, hogy a Budapest-Kelebia vonalon Kiskőrös és Kiskunhalas között a személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, amennyiben a buszok rendelkezésre állnak. Az utasok további információkat az állomásokon az információs szolgálatoknál kaphatnak, illetve a mavcsoport.hu honlapon, valamint a Vonatinfón.  FRISSÍTÉS: Fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés a Budapest-Kelebia vonalon, miután megjavították a szombat reggel megsérült felsővezetéket – közölte kora délután a Mávinform .
Szerző
Frissítve: 2018.08.12. 10:16

Vonat gázolt Budapesten

Publikálás dátuma
2018.08.10. 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy ember életét vesztette.
Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Budapest XVII. kerületében, Rákoshegy vasútállomás közelében pénteken késő este - írja a katasztrófavédelem.
A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik segítenek az utasoknak átszállni a mentesítő járatra.
Szerző