Lakástűzben halt meg egy ember Budapesten

Publikálás dátuma
2018.08.02. 09:07
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Többszobás lakóházban csaptak fel a lángok, az egyik lakó füstmérgezésben veszthette életét.
 Haláleset történt csütörtök reggel a XXII. kerületi Nagytétényi úton: egy nagyobb lakóház egyik helyiségében ütött ki tűz, a helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók pedig rövid időn belül megfékezték a lángokat. 
Az egyik, füsttel telített szobában eszméletlen személyt találtak; a mentők megkezdték újraélesztését, segíteni azonban már ők sem tudtak rajta – jelentette a fővárosi katasztrófavédelem
Szerző

Tizenhét év után Mexikóban fogták el a szállodai késelőt (videó)

Publikálás dátuma
2018.08.02. 08:07
Rendőri kísérettel száll le ferihegyen a Mexikóban elfogott gyanúsított
Fotó: police.hu
A férfi egy meghiúsult betörés közben szúrt meg több embert, aztán nyoma veszett: egészen eddig Közép-Amerikában bujkált, a Nemzeti Nyomozó Iroda egységei azonban ott is utolérték.
Mexikóban kapták el a rendőrök 2001-es budai rablógyilkosság gyanúsítottját- B. Balázs társaival egy szállodát akart kifosztani, de az alkalmazottak rajta kapták őket, és megpróbálták visszatartani a betörőbandát: a gyanúsított ekkor késével kaszabolni kezdett, három személyt is megszúrt és megvágott, majd elmenekült a helyszínről. A BRFK akkor aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt indított ellene eljárást.
A férfi tette után külföldre menekült, és hamis személyazonossággal Közép-Amerikában bujkált: az utóbbi években Mexikóban élt, ahol egy építési vállalkozás egyik vezetőjeként dolgozott. Félévvel ezelőtt a rendőrök információkat szereztek hollétéről, és az FBI közvetítésével a mexikói hatóságokkal is felvették a kapcsolatot.
Végül június 27-én, Veracruz városában fogták el a körözött gyanúsítottat, akit augusztust elsején hazaszállítottak, és kihallgattak - ügyében pedig újra megindult a korábban felfüggesztett eljárás. 
Szerző

Busz és autó ütközött a Rákóczi úton, sokan megsérültek

Publikálás dátuma
2018.08.01. 18:36

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon felváltva halad.
Összeütközött egy busz és egy személyautó a főváros VII. kerületében, a Rákóczi út 86. szám előtt – írja a police.hu. Az elsődleges információk alapján a balesetben 11 ember megsérült. A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon felváltva haladt. A balesettel érintett útszakaszon a rendőrök már befejezték a helyszínelést, a forgalom újra zavartalanul halad.
Szerző
Témák
baleset Budapest
Frissítve: 2018.08.01. 20:03