Előfizetés

Holtan találták a S.U.N fesztiválról eltűnt férfit

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 14:43
Eltűnése után három nappal, holtan találták meg K. Sándort
Fotó: police.hu
Utoljára Jobbágyon látták élve a 32 éves férfit, aki vasárnap délután hagyta ott társaságát egy csobánkapusztai fesztiválon. Három nappal később vasúti gázolás áldozata lett.
Lapunk is beszámolt egy 32 éves férfi rejtélyes eltűnéséről: K. Sándor a Csobánkapusztán megtartott S.U.N fesztiválról távozott vasárnap délután, hogy aztán soha többé ne térjen vissza barátaihoz és családjához. Távozásának körülményei is különösek voltak, hiszen azt mondta, zuhanyozni megy – ehhez képest a fesztivál helyszínétől pár kilométerre, Béren találkoztak vele polgárőrök és rendőrök. 
A járőrök igazoltatták, és – állítólag saját kérésére – a jobbágyi vasútállomásra vitték, vagyis 17 kilométert utaztak vele. A férfinak Jobbágy után azonban ismét nyoma veszett. Napokkal később találtak rá, holtan: mint a Blikk megtudta,  elgázolta egy vonat a Selypet és Zagyvaszántót összekötő vonalon. A bulvárlap az áldozat testvérére hivatkozva arra is kitért, hogy K. Sándor a fesztiválon összeveszett barátnőjével – rokona szerint ezután hozzá akart utazni, a fővárosba.
A veszekedés megmagyarázza a férfi hirtelen távozását, de számos részlet így is homályban marad. A Népszava elérte a férfi egyik barátját, aki szerint Sándort még hétfőn is látták Jobbágyiban, amikor éppen felszállt egy Volánbuszra – információink szerint iratok és minimális készpénz is lehetett nála. A településről egy óra alatt Budapestre érhetett volna; K. Sándort két nappal később vonat gázolta el Zagyvaszálló határában, alig 5-6 kilométerre Jobbágyitól. Hogy merre járt a kieső időben, hogyan következett be a tragédia, arról Sándor barátja sem tudott mit mondani.

Villamos és autó ütközött Budapesten

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 14:43
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
Villamossal ütközött egy autó csütörtök kora délután a Budapest X. kerületében húzódó Sírkert úton – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Zebrán gázoltak el egy négytagú családot, mentőhelikopter érkezett

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 13:20
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Egy négyéves kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Négytagú családot gázolt el egy német férfi csütörtök délelőtt Keszthelyen; nemcsak az életveszélyes sérüléseket szenvedett négyéves kislányt és édesanyját, hanem a nagyobb testvért és az apát is elütötte az autós a zebrán – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a korábbi információkat pontosítva az MTI-vel. Sznopek Veronika a több órán át tartó helyszínelés után elmondta: a 86 éves német férfi a Lovassy utcán a Balaton felé tartott személyautóval, amikor figyelmetlensége miatt a kijelölt gyalogátkelőhelyen elgázolta a négytagú családot. A négyéves kislányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel – könnyebben megsérült édesanyja kíséretében – mentőhelikopterrel Budapestre szállították. A balesetben a kislány 12 éves testvére szintén könnyű sérülést szenvedett, az apa nem sérült meg. A rendőrök 15 óra után befejezték a helyszíni szemlét és megszüntették a Balaton-partra vezető térségben a teljes útlezárást, így ismét megindulhatott a járműforgalom.