Előfizetés

Kigyulladt egy autó egy budapesti hídon, forgalomkorlátozásra kell számítani

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.24. 17:18
Illusztráció
Fotó: Népszava
Úgy tudni, senki sem sérült meg a Rákóczi hídon történt tűzesetben.
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Rákóczi hídon - írja a Katasztrófavédelem. A kedd délután fél 4 előtt történt tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.
Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hármas karambol az M5-ösön

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.24. 15:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
Összeütközött egy autó, egy kisteherautó és egy kamion az M5-ös autópálya 66-os és 67-es kilométerszelvénye között Lajosmizse térségében, a főváros felé vezető irányban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a forgalmat a régi 5-ös útra terelik a sztrádáról Budapest felé.

Fenyegetéssel vették rá az utcai árusok, hogy zoknikat vegyen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.24. 14:04
illusztráció
Fotó: Shutterstock
Zsarolás gyanúja miatt indult büntetőeljárás két nő ellen.
Két nő a gyanú szerint fenyegetéssel vett rá egy járókelőt arra, hogy vásároljon tőlük, a román állampolgárok ellen zsarolás miatt büntetőeljárás indult – írja a police.hu. A tájékoztatás szerint a két nő múlt csütörtökön zoknit és ágyneműt árult a békéscsabai vasútállomás környékén. Egy járókelő a rendőrségen tett feljelentést, mert fenyegetéssel vették rá arra, hogy vásároljon tőlük. Először az egyik nő lépett oda hozzá és több zoknit adott a kezébe azzal, hogy ingyen van. A fiatal lány nem akarta elfogadni, de látta, hogy az árusnak társai is vannak. Tartott attól, hogy bántani fogják, ezért elvette a zoknikat, az árus pedig ezután követelte, hogy fizessen. A lány először ezer forintot adott, a nő azonban kevesellte az összeget, elé állt és azt mondta neki, hogy megveri, ha nem ad több pénzt. Miután még több ezer forintot adott, a másik nő ágyneműket vitt oda hozzá azzal, hogy ha nem veszi meg azokat is, baja eshet. A térfigyelő kamerák felvételei alapján az önkormányzat közterület-felügyelői 2018. július 23-án, 14 óra körül, az autóbusz-pályaudvaron felismerték a két nőt és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták őket. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen zsarolás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.