Óriási pofonnal köszönte meg a mentők segítségét egy budapesti nő

Publikálás dátuma
2018.06.22. 16:51
FOTÓ: Népszava

Péntek hajnalban kétségbe esve kérte a mentők segítségét egy férfi Budapesten, mivel barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, sőt ébreszthetetlenné vált. A bejelentő pár kudarcba fulladt ébresztési kísérlete után végül a gyorsan kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is – közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak. A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket. Miután az alpári szavak süket fülekre találtak bajtársainknál, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló szakembernek” – tették hozzá.

Az egység a rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította kórházba az ittas nőt, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

Szerző

Eltévedt egy 12 éves kislány az erdőben

Publikálás dátuma
2018.06.22. 16:12
Illusztráció/Népszava

Egy 12 éves kislány a visegrádi Fellegvárhoz vezető erdei úton lemaradt a családjától, és eltévedt az erdőben csütörtök délután – írja a Police.hu.

A gyermek hozzátartozói értesítették a rendőrséget arról, hogy nem találják a kislányt, és megkezdődött a keresés. 

Az eltűnéssel szűkebben érintett erdei út és vár környezete mellett a rendőrök a kereskedelmi és egyéb szolgáltató egységeket is felkeresték adatgyűjtés és figyelemfelhívás céljából, amelynek közel egy óra alatt meg is lett az eredménye. A Fellegvár parkolójában üzemelő egyik büfé alkalmazottja felismerte a gyermeket és a rendőrök által megadott számon értesítette a kutatásban résztvevőket.

A kislányt végül sérülés és panaszmentesen átadták édesanyjának.

Szerző
Témák
erdő rendőrség

Fa adta az elsőt, egy autó a másikat a kisodródott gépkocsinak

Publikálás dátuma
2018.06.22. 16:07
Illusztráció: Shutterstock

Letért az útról, több fát kidöntött és egy várakozó gépkocsinak is nekiütközött egy személyautó a Pusztaszabolcs és Velence közötti úton - írja a Katasztrófavédelem. Az esethez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Az autóban egy ember utazott, őt a mentők kórházba szállítják. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Szerző