Halálos baleset a 86-os úton

Halálos baleset történt a 86-os főúton Szilsárkány és Csorna között vasárnap reggel, ahol egy autó ismeretlen okból letért az útról és a vezetője, a kocsiból kizuhanva, életét vesztette - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az útszakaszon, a helyszínelés és a műszaki mentés idején, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom - írták.

Szerző

Segway ütött el egy gyermeket

Az ötödik kerületből június közepétől kitiltják a segway nevű kétkerekű járműveket. A Várban történt baleset szemtanúja szerint ez ideje lenne meglépni az első kerületben is - írja a hvg.hu.

Elütött a Budai Várban egy gyermeket egy segway – írják az I. kerület, Budvár – Ittlakunk.hu nevű Facebook-csoportban. A poszt írója fotót is közzétett, ezen látszik, hogy a Tóth Árpád sétányon a mentők ellátnak valakit. „Csak kivártuk, hogy elüssön egy gyereket egy segway… Most akkor gondolom végre ki lehet őket tiltani. Úgy értem a segway-eket” – írta.

Arról nincs hír, milyen sérülései lehetnek a gyermeknek.

Az ötödik kerületi önkormányzat a héten jelentette be, hogy június közepétől tilos a Belvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezeteken a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, a hoverboard, az elektromos gördeszka, a sörbike és a riksa használata is. Így döntött a helyi képviselő-testület.

Szerző
Témák
segway baleset

Megtámadtak egy benzinkutast Zalacsányban

Megtámadták egy benzinkutast pénteken Zalacsányban, az alkalmazott meg akarta akadályozni, hogy két férfi a tankolás után fizetés nélkül távozzon - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A helyszínről elhajtó gyanúsítottakat - egy 22 és egy 31 éves Zalaapáti férfit - a rendőrök néhány órával később fogták el, majd őrizetbe vették.

A támadók az alkalmazottat késsel és szerszámmal fenyegették meg, majd megütötték. A rendőrség az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Szerző