Elküldték Kasszás Erzsit, boltvezető Icuka az új sztár

Publikálás dátuma
2018.05.07. 15:32
Forrás: Facebook/CBA
Friss karakter váltja a CBA harsány pénztárosnőjét, a bizalmaskodó hangnem viszont a régi maradt.

Csincsin, picinyem - így köszön be a tévénézőknek a CBA-reklámok új sztárja, a boltvezető Icukát alakító Bach Szilvia, aki ezután hiphop sztárokat megszégyenítő show-t nyom néhány kupac feltornyozott vécépapír között.

Icuka feltűnésével Kasszás Erzsinek is leáldozott, vagyis Balázs Andrea színésznővel sem találkozhatunk a CBA hirdetéseiben – írja a HVG, a bolthálózat Facebook-oldalára hivatkozva. Az üzletlánc egyébként így búcsúzik a közismert, milliók rokon - vagy éppen ellenszenvét kiváltó karaktertől.

"Erzsivel a CBA-ban mostantól már nem fogsz találkozni. De abban biztosak vagyunk, hogy a tv képernyőjén vagy színházban láthatod még."

Az új sztárról, Icukáról pedig az is kiderült, hogy Kasszás Erzsi tőle tanulta meg, hogyan kell pénztárosnak lenni.

Szerző

Ismét riasztani kellett a honvédség Grippeneit

Nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Németországból Nyíregyházára tartó kisrepülőgép hétfőn a déli órákban, ezért riasztották a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit – írja a honvédség közleménye nyomán az ATV.hu. A kisrepülő a németországi Riesa-gohlisből tartott Nyíregyházára, amikor a határt átlépve nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással. Így a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit.

Szerző

Átlátszó: száll az azbesztpor a Széchenyi Könyvtár épületében

Mégis van azbeszt, nem is kevés az Országos Széchenyi Könyvtár épületében, akad helyiség, ahol csak védőfelszerelésben ajánlott tartózkodni, akkor is csak rövid ideig, és olyan is, amit teljesen le kellene zárni - olvasható az oknyomozó portálon, hivatkozással a Magyar Azbesztmentesítők Szövetsége előzetes szakvéleményére.

A véleményt megrendelő Országos Széchenyi Könyvtár a kiszivárgott információk szerint azzal az indokkal odázná el az épület nyolcadik emeletének teljes azbesztmentesítését, hogy a mért mennyiség nem éri el az egészségügyi határértéket. Az azbeszt-tartalmú födém alatt, a nyolcadik emeleten a tervek szerint több tucatnyi munkaállomást alakítanának ki - írja az Átlátszó.  A portál információi szerint amióta a könyvtáron belül kiszivárgott az azbesztmentesítő szövetség szakvéleménye, aggodalom tapasztalható a dolgozók körében.

Szerző