Tömegbaleset miatt teljes zárlat az M7-esen

Publikálás dátuma
2018.05.07. 10:03
Shutterstock illusztráció

Törökbálint térségében hét személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 14-es kilométerszelvénynél. Az elsődleges információk alapján a balesetben négyen sérültek meg. A balesetben érintett járművek a belső és külső forgalmi sávot elfoglalják, ezért az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a 16-os kilométerszelvénynél az M0 autópályára terelik - informál a police.hu.

Szerző

Kriptába zuhant egy nő Gödöllőn

Beesett egy 2,5-3 méter mély kriptába egy nő a gödöllői köztemetőben vasárnap délután, a helyi tűzoltók emelték ki, a mentők kórházba viszik - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A helyszínre több mentőegység és mentőhelikopter érkezett, utóbbi másfél kilométerre tudott leszállni a temetőtől. A súlyosan megsérült nőt autóval viszik a mentőhelikopterhez, amellyel kórházba szállítják - tette hozzá.

Szerző

Tizennyolc év alatti lányokat is prostitúcióra kényszerítettek

Prostitúcióból fedezték fényűző életüket és 18 évesnél fiatalabb lányokat is prostitúcióra kényszerítettek nyíregyházi bűnözők, akiknek ügyét vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 36 éves nyíregyházi Á. Róbert és élettársa, a szintén helyi 35 éves B. Mónika több nőnek rendszeresen szervezett utazásokat és szállást nyugat-európai országokba, hogy ott anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A nőknek az így megkeresett pénzt a gyanúsítottaknak kellett adniuk, vagy bankszámlájukra utalniuk; a bevételből a gyanúsítottak fényűzően éltek.

A rendőrök az elkövetők nyíregyházi lakóhelyén egy nagy értékű személygépkocsit, egymillió forintnak megfelelő valutát és arany ékszereket is lefoglaltak. Az élettársi kapcsolatban élő gyanúsítottakat a rendőrök 2017 augusztusában Nyíregyházán fogták el, őrizetbe vételük után a bíróság szeptembertől elrendelte előzetes letartóztatásukat is.

A rendőrség tájékoztatása szerint a büntetőeljárás során elfogtak egy 23 éves nyíregyházi férfit is, aki a nők külföldre utaztatásában, elszállásolásában, valamint felügyeletükben működött közre, valamint Á. Róbert testvérét, a 40 éves nyíregyházi Á. Józsefet, akit azzal gyanúsítanak, hogy több, 18. életévét be nem töltött lányt kényszerített prostitúcióra Nyíregyházán. Ellene kerítés, kitartottság, valamint gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytattak büntetőeljárást a rendőrök előzetes letartóztatása mellett - közölték.

Szerző