Lakástűzben halt meg egy ember Tapolcán

Publikálás dátuma
2018.04.08. 14:49
Shutterstock illusztráció.
Meghalt egy ember lakástűzben Tapolcán vasárnap délelőtt - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.

Helt Ákos közlése szerint egy társasház harmadik emeleti lakásában kapott lángra egy ágy.

A mentők tájékoztatása szerint a halál oka füstmérgezés.

Szerző

Emberölés Kiskunfélegyházán - Élettársával végzett egy nő (fotók)

Publikálás dátuma
2018.04.08. 10:19
MTI Fotók: Donka Ferenc

Az eddigi információk szerint szombat este egy 58 éves asszony otthonukban megölte 56 éves élettársát. A kiérkező rendőrök elfogták a nőt, akit előállítottak a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra. 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki beismerte tettét. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szerző
Frissítve: 2018.04.08. 15:51

Piros lámpánál kért rendőri segítséget, felvezetéssel ment kórházba a pár

Publikálás dátuma
2018.04.07. 17:33
Illusztráció: Shutterstock
A terhes nő heves fájdalmai miatt siettek, de útjukat állta a forgalom - végül rendőri felvezetéssel jutott el a kórházba a kecskeméti pár pénteken. A pirosnál állva kértek segítséget a melléjük került körzeti megbízottól.

A piros lámpánál várakozott a törzsőrmester, írja a police.hu, mikor a körzeti megbízott mellett álló autóból egy férfi kért segítséget. A sofőr elmondta, hogy kórházba tartanak, mivel élettársa terhes és nagyon sűrű fájásai vannak. A megnövekedett forgalom miatt azonban kétséges, hogy időben érkeznének.

A körzeti megbízott azonnal bekapcsolta szolgálati autójának megkülönböztető jelzéseit, és biztonságosan, percek alatt felvezette a párt a kórházig. Ott a szülőszobába vitték a kismamát, és rövid időn belül megszületett kisfiúk.

Szerző