Kamion és busz ütközött a 86-oson - Munkások sérültek meg (fotók)

Publikálás dátuma
2018.03.20. 17:36
Illusztráció: Shutterstock
Kamion és autóbusz ütközött össze a 86-os úton Jánossomorja és Bősárkány között kedd délután. A balesetnek tizennégy sérültje van, az utat lezárták - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

A busz súlyosan megsérült vezetőjét a tűzoltók vágták ki a járműből, mondta el Schreindler Ágnes. A munkásokat szállító buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek meg, de kilenc embert kórházba vittek. A többieket mentesítőjárat vitte tovább.

Smuk Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút irányába terelik, a Jánossomorja felől érkezőket pedig visszafordítják Mosonmagyaróvár felé.

Szerző

Holttestek Szentendrén - Új információk a nyomozásban

Publikálás dátuma
2018.03.20. 11:31
MTI Fotó: Lakatos Péter
Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

András Tamás közölte: a szakértői vizsgálatok eredménye és a beszerzett információk nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna. Ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek, ezek folyamatban vannak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a történtek mielőbbi, megnyugtató tisztázása érdekében - tette hozzá a sajtószóvivő. 

A két holttestet március 15-én közterületen találták meg, és az első adatok alapján nem volt kizárható, hogy bűncselekmény történt.

Szerző

Medvehagyma keresés közben tűntek el - Egy holttest előkerült

Publikálás dátuma
2018.03.20. 10:15
Illusztráció: AFP

A feltételezés szerint két nő egy megáradt erdei patakba csúszott. Egyikük holtteste már előkerült, a másikat még keresik - írta a Bama. A két nő medvehagymát szedni indult vasárnap Somogyhatvanból, ám mivel a megbeszélt időre nem értek vissza, a család bejelentette az eltűnésüket. Az egyikük holttestét hétfőn, az eltűnésük vélt helyétől mintegy három kilométerre találták meg. A másik nőt még jelenleg is keresik.

Szerző