Előfizetés

Gyerektáncház és koncert a Fonóban

A Fonóban március 15-én délután 4-től Kobzos gyerektáncház várja a közönséget. Hangszerbemutatóval, énektanítással és mesével egybekötött játékos moldvai csángó táncházat rendeznek Navratil Andrea vezetésével, a Kobzos Együttes muzsikájával. Fél 7-ig Csíki Lóránt tart kézműves foglalkozást, este 7-től Navratil Andrea koncertjét hallhatják a Békás Banda és a Kobzos Együttes közreműködésével a Sztregova utcában.

Művész a pódiumon

Publikálás dátuma
2018.03.14. 06:49
Fotó: Molnár Ádám

Rafael Y. Herman éjszaka készült tájképei egy ismeretlen valóságot mutatnak. Az izraeli születésű művész és vendége, az író és kritikus Hili Perlson tartanak interaktív beszélgetést a kiállításról a Ludwig Múzeumban március 15-én délután 5-től.

Kapcsolódó
Láthatatlan, mégis ott van

Dés László és az egyházzene

Publikálás dátuma
2018.03.14. 06:48

Dés Lászlóval ad koncertet a Szent Efrém Férfikar április 14-én az Ortodox Húsvét alkalmából a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplomban az Orientale Lumen 2018 sorozat koncertjén szaxofon improvizációk reflektálnak ősi és kortárs dallamokra. A Húsvéti hang-áhítaton grúz, görög, szír-maronita és arámi énekek mellett megszólal Leszja Dicsko kortárs ukrán komponista, a fiatal olasz zeneszerző, Alberto Schiavo egy-egy műve, valamint Dukay Barnabás egyik darabjának itt lesz az ősbemutatója.