Messi döntötte el a rangadót

Publikálás dátuma
2018.03.04. 20:46
Fotó: AFP

Lionel Messi pazar szabadrúgásgóljával - az argentin klasszis a bal felső sarokba csavarta a labdát - nyert 1-0-ra a listavezető FC Barcelona a második Atlético Madrid elleni rangadón a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. A harmadik helyet elfoglaló Real Madrid magabiztosan nyert 3-1-re a Getafe ellen. Cristiano Ronaldo kétszer is betalált, és megszerezte 300., illetve 301. madridi gólját.

Szerző

Sikeres műtét, Neymar otthon

Publikálás dátuma
2018.03.04. 20:35
Fotó: AFP/Francois Lo Presti

Sikeres lábműtétje után vasárnap elhagyta a kórházat Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója. A 26 éves klasszist hazájában, a brazil válogatott orvosa operálta, a futballistának csonttörés volt a jobb lábfejében, három hónapig nem játszhat.

Szerző
Témák
műtét Neymar

Elhunyt a Fiorentina játékosa

Publikálás dátuma
2018.03.04. 19:20
Fotó: Matteo Ciambelli/NurPhoto

Vasárnap hajnalban elhunyt Davide Astori, az olasz élvonalbeli Fiorentina labdarúgócsapatának 31 éves válogatott játékosa. A futballista az Udinese elleni bajnokit megelőző éjszaka, az első feltételezések szerint hirtelen szívmegállás következtében veszítette életét. Az olasz szövetség úgy döntött, a vasárnapra kiírt összes bajnoki találkozót elhalasztják. A 12:30-ra kiírt Genoa-Cagliari találkozó résztvevőit a bemelegítés után, percekkel a kezdés előtt értesítették a tragédiáról és arról, hogy a mérkőzés elmarad.

A Fiorentina közleménye megrendüléssel tudatja a hírt, a klub arra kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család gyászát.

Astori tizennégy alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben, Gianluigi Buffon, 175-szörös válogatott kapus az instagram-oldalán búcsúzott az elhunyt csapattárstól. Astorit gyászolja kétéves kislánya is.

"Nehezen beszélek nyilvánosan emberekről, mert mindig azt érzem, hogy a kapcsolat szépségét és egyediségét, a kölcsönös tiszteletet és vonzalmat nem volna illendő odadobni azok elé, akikben nincs elég érzékenység, hogy tiszteletben tartsanak bizonyos kötelékeket - írta Buffon. - A te esetedben azonban, úgy érzem, kivételt kell tennem, mert fiatal feleséged van, a családtagjaid szenvednek, de főleg a kislányod miatt, aki megérdemli, hogy megtudja, hogy az apukája minden szempontból TÖKÉLETES VOLT... EGY NAGY, TÖKÉLETES SZEMÉLYISÉG...

Te voltál a legjobb megnyilvánulása egy régi, nagyszerű világnak, amelyben az olyan értékek, mint az önzetlenség, az elegancia, a jólneveltség és a tisztelet mások iránt, meghatározóak voltak. Nagyszerű dolog, hogy te voltál az egyik legjobb ember a sport világában, akivel találkozhattam. A te bolond Gigid"

Szerző