"Kislányom, Sári adja a legnagyobb erőt" - 11 kilót fogyott a népszerű színművész

Publikálás dátuma
2018.01.17. 11:03
SZÉKHELYI JÓZSEF és TROKÁN PÉTER a legjobb férfi alakításért járó díjat, az Arlecchino - díjat kapta az idei Vidor Fesztiválon -
Káprázatos orvosi környezet vesz körül. Gyöngédségben, figyelmességben, szaktudásban mintha az apukájuk lennék vagy a kisfiuk. A családom meg elképesztő. A gyerekeim, a munkáim, a baráti környezet és az az őrületes szeretet, ami körülvesz. Ez fantasztikus élmény – idézte Székhelyi Józsefnek, az RTL Klub Fókusz c. műsorában mondott szavait a Bors. 

A színésznek persze mindezeken felül a családja, azon belül is kislánya, Sári adja a legnagyobb erőt a gyógyuláshoz.

Népszava fotó

Népszava fotó

Könyögtem a feleségemnek, hogy be ne hozza a kórházba. Hogy ne riadjon meg a gyerek. Sári mindent tud a betegségemről, holott egyáltalán nem beszélünk róla. Sára minden nap levelet ír nekem. Ugye, ő még ovis, de azt le tudja írni, hogy apa és Sári, majd mellé rajzol egy varázslatos kis virágot vagy egy nyuszit, mert az erőt adhat apunak. A pici konyhájában – van egy ilyen játékkonyhája – főz nekem olyan ételt, ami egész biztos, hogy meggyógyít – mesélte meghatódva Székhelyi.

A népszerű színűvésznél tavaly novemberben diagnosztizáltak a tüdőrákot, a műtéten már túl van. Mint többször hangoztatta: mindent megtesz a gyógyulásért. A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok - mondta korábban a Blikknek Székhelyi, aki rövid idő alatt 11 kilogrammot fogyott az embertpróbáló kezelések során.

Szerző