Előfizetés

Gyilkosság a Népligetben - Beismerte tettét a férfi (videó)

Publikálás dátuma
2017.12.22. 12:16
forrás: police.hu
A rendőrség elfogta azt a férfit, akit a budapesti Népligetben tavaly októberben elkövetett gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak - jelentette be a budapesti rendőr-főkapitány pénteki sajtótájékoztatóján.

A 29 éves budapesti lakos, S. Krisztián beismerő vallomást tett, adta hírül az MTI. Bucsek Gábor vezérőrnagy elmondta, hogy tavaly októberben egy járókelő holttestet talált a Népliget bokros részén. A nőt megölték.

A nyomozócsoport mintegy 200 bűnjelet rögzített, és több mint 4 ezer embert hallgatott ki. Végül az idén december 14-én egy ugyanúgy a főváros X. kerületében történt bűncselekmény vezetett nyomra. Ennek során egy férfi súlyosan bántalmazott egy 55 éves nőt - a tettesről a térfigyelő kamera közölt képet.

E kamerafelvételnek köszönhetően tudták azonosítani a támadót, akit végül december 20-án fogtak el. A férfi kihallgatása során mindkét bűncselekményt beismerte - mondta a rendőr-főkapitány.

A népligeti gyilkosság áldozata egy három gyermeket nevelő 40 éves asszony volt.

Elképesztő tömegkarambol - Húsznál több (!) jármű sérült az 52-esen (fotók)

Publikálás dátuma
2017.12.22. 10:37
A helyszín "nyugalmas időszakban" - Forrás: Google Street View
Az eddigi adatok szerint nyolc teherautó és tizenhét személyautó érintett a balesetben, amelyben egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. Az 52-es főutat lezárták Fülöpszállás előtt, a Kisizsák és Fülöpszállás közötti útszakaszon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A tömegbaleset idején a ködös időben csúszósak voltak az utak. 

Ismét baleset - Az M0-son rohat egymásba két autó

Baleset miatt torlódásra kell számítani az M0-ás autóúton, ugyanis két autó rohant egymásba az M7-es felé tartó oldalon, Gyál közelében - közölte a katasztrófavédelem péntek reggel az MTI-vel. A közlemény szerint az egyik autó vezetője a leállósávban állt és kereket cserélt, amikor egy másik jármű hátulról belehajtott.  A sofőr a két autó közé szorult, és súlyosan megsérült - írták.