Előfizetés

Betegszállító balesete miatt késtek a vonatok

Publikálás dátuma
2017.12.22. 09:45
Illusztráció/Népszava fotó
Baleset miatt 60-90 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel péntek reggel. Szabadszállás és Fülöpszállás közötti egy betegszállítóval ütközött a szerelvény.  A közlemény szerint a kisbusz a jól működő fény- és félsorompóval biztosított átjáróban ütközött a Kelebiára tartó személyvonattal. A rendőrség szerint egy betegszállító ütközött össze a személyvonattal, a balesetben ketten könnyebben sérültek meg. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság viszont azt közölte, hogy a két embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egy kisgyereket gázolt halálra egy tehervonat

Publikálás dátuma
2017.12.22. 09:36
Illusztráció/Shutterstock
Ha létezik pokol, akkor hogy az milyen, most megtapasztalják a 12 éves gyerek szülei. 

A rendőrségi közlemény szerint azt még vizsgálják, hogy hogy történt a tragédia, hogy került a gyerek a sínekre. A városi rendőrkapitányság sajtóreferense az MTI-t arról tájékozatta, hogy a tatabányai vasútállomás közelében, a csónakázó-tavi kanyarban történt a tragédia, ott gázolta halálra a gyereket a Budapest felől közlekedő tehervonat, amely betartotta a sebességkorlátozást: mintegy 20 km/óra sebességgel közlekedett.

Tömegkarambol kora reggel a Megyeri hídnál - Nagy torlódás alakult ki

Publikálás dátuma
2017.12.22. 08:54
Forrás: Google Street View

Egyelőre ismeretlen körülmények között két balesetben több jármű összeütközött  hajnali 5 óra15 perc körül az M0-ás autóút Megyeri híd irányába tartó oldalán, az 57. kilométernél (Nagytarcsa). Az elsődleges adatok szerint egy ember sérült meg a balesetben. Mivel a megrongálódott járművek a teljes jobb pályatestet elfoglalták, a rendőrök a helyszínelés idejére  lezárták az útszakaszt, Nagytarcsánál terelték el a forgalmat.