Előfizetés

Megtalálták a népligeti gyilkost

Publikálás dátuma
2017.12.21. 12:03
A Népliget nappal barátságos arcot mutat - Google Street View
A rendőrök elfogták a tavaly ősszel a Népligetben holtan talált háromgyermekes édesanya, S. Erzsébet (†40) feltételezett gyilkosát.

A férfit egy másik ügyben, életveszélyt okozó testi sértés miatt keresték, így sikerült a nyomára bukkanni - adta hírül a Blikk. Ezt követően derült ki, hogy ő lehet a népligeti gyilkosság elkövetője. Amikor tavaly októberben a holttestet megtalálták, a nő már órák óta halott volt. Az áldozatot részben levetkőztették, felsőruházatát lerángatták, a fején sérülések voltak.

Már a gyilkosságiak keresik az eltűnt zuglói MSZP-s képviselőt

Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életvédelmi nyomozói keresik Sápi Attilát. A BRFK ugyanis átvette a zuglói szocialista politikus ügyét a monori kapitányságtól. Sokan úgy vélik, azért, mert a volt önkormányzati képviselő már nem él. Akiről ennyi idő után sem érkezik semmilyen új információ, az vélhetően már nincs az élők sorában – mondták a Magyar időknek régi nyomozók. A BRFK csak annyit közölt: a rendőrség a férfit továbbra is eltűntként keresi. Még legalább 88 évig, hiszen a körözési törvény rendelkezései alapján az eltűntként való körözés elévülési ideje 90 év. 2018. január 5-én lesz két éve, hogy az akkor 43 éves Sápi Attila melegítőben, sportcipőben elindult valahova budapesti bérlakásából, azóta nem tudni róla.

Még fel sem virradt - Három holttest a 21-es úton (fotók)

Publikálás dátuma
2017.12.21. 09:32
A helyszín környéke, 21-es út - Google Street View

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt ma 5 óra 40 perckor, a 21-es számú főúton Tar és Mátraverebély között, ahol két személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött - írja a police.hu. A baleset következtében három személy a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.  A körülmények vizsgálata megkezdődött.