Intézetis kamaszokat molesztált egy nevelő

Publikálás dátuma
2017.12.11. 18:21
A helyszín Debrecenben - Google Street View
Kiskorú veszélyeztetésével vádolnak egy férfit, aki 15-17 éves fiúkat környékezett meg a nagykanizsai javítóintézetben - erről a Zala Megyei Főügyészség tájékoztatta az MTI-t.

A férfi év elején alig két hónapig dolgozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) debreceni javítóintézetének nagykanizsai telephelyén nevelőként. Márciusban munkaidejének lejárta után megkereste az egyik 17 éves fiút, akinek ajánlatot tett. Miután a fiú jelezte a történteket, az intézet vezetője vizsgálatot indított. Kiderült, hogy a férfi több fiúnak is tett ilyen jellegű célzásokat, rendszeresen bejárt például a zuhanyozójukba, amikor fürödtek, és más módon is zaklatta őket.  A Nagykanizsai Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi súlyosan megsértette a foglalkozási szabályokat, az Emmi rendelkezéseit, valamint a munkaköri leírásában foglaltakat, és veszélyeztette a fiatalkorú fiúk erkölcsi, érzelmi fejlődését.

Szerző

Orbánt a Soros-feliratú levágott disznó ügyéről kérdezték

Publikálás dátuma
2017.12.11. 17:51
Forrás: Pócs János/Facebook
Mi is megosztottuk olvasóinkkal azt a mai Magyarország politikai állapotára hovatovább jellemző bornírt, primitív történetet, ami után az ellenzéki pártok részéről sorra szólították fel a közéletből való távozásra Pócs János fideszes képviselőt. Aki persze minderre füle botját sem mozgatta, pontosabban valami óvodás színvonalú hablattyal próbálkozott szintén a közösségi portálon, hogy ő nem is úgy, meg amúgy és különbenis rosszazakirosszragondol. 

A nép mélységes lenézése pedig folytatódott azzal a "válaszadással," ami Magyarország miniszterelnökének szájából (agyából? lelkéből? vagy honnan...) jött ki, amikor arról kérdezték a közel 10 millió ember sorsáért és mentális állapotáért is felelős kormányfőt, mit szól a történtekhez, mert azért már mégis...

A félvállról (foghegyről) odavetett orbánviktori válasz:  A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe.

Ennyike.

Pedig Orbán akár érthetne is hozzá - Forrás: Youtube

Pedig Orbán akár érthetne is hozzá - Forrás: Youtube

 

Akár saját fülükkel is meghallgathatják a HírTv oldalán. 

 

Szerző

DK: gyenge forinttal tesz tönkre újabb hiteleseket a kormány

Az utóbbi napokban megint látványosan gyengülni kezdett a forint. A minden idők leggyengébb árfolyamát produkáló Orbán-kormány képtelen arra, hogy erősítse nemzeti valutánkat az euróval vagy a svájci frankkal szemben - írja közleményében Molnár Csaba, a DK alelnöke. 

A mostani, 315 forint/euró árfolyam növelni fogja az inflációt és devizahitelesek tízezreit teheti tönkre. A törlesztőrészletek emelkedése elviselhetetlen terhet jelent az eladósodott családoknak, már így is rekordokat dönt a kilakoltatások száma. Az új kormány feladata lesz a forint stabilitásának biztosítása és a devizahitelesek problémáinak megoldása - zárul a dokumentum. 

lásd még: Lejtőre került a forint 

Szerző