Balázsék a Vajna-rádió foglyai?

Publikálás dátuma
2017.11.18. 13:09
Forrás: Sebestyén Balázs, official/Facebook
A Rádió 1 vezetése nem engedi el Sebestyén Balázst és Vadon Janit a Celeb vagyok ments ki innen című, hamarosan újrainduló dzsungelreality-be. Ez az oka annak, hogy ezúttal Kiss Ramóna és Puskás Peti lesznek a műsorvezetők, nem a korábban már megszokott műsorvezető-páros- írja a 24.hu Kolosi Péternek, az RTL Magyarország programigazgatójának a tájékoztatása alapján.  

Kolosi a Sorozatwiki blognak mondta el, hogy az RTL Klub egyébként nagyon szerette volna, hogy az új évadot is Sebestyénék vezessék, amit az előző rádiós munkahelyük még rugalmasan kezelt, és akkor közösen meg tudták oldani a helyzetet. Most azonban ez minden igyekezet ellenére sem jött össze. Finoman fogalmazva ez nem Balázsékon múlott, és nagyon barátságtalan lépésnek tartom a rádió részéről – fogalmazott Kolosi.

Az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettesének szavai után a Sorozatwiki megkereste Andy Vajna rádióját is, de ők nem kívántak nyilatkozni az ügyben. Próbálták az érintett tévés-rádiós műsorvezetőt is felhívni, de ő egyelőre elérhetetlennek bizonyult. Arról, hogy nem Sebestyén Balázs lesz az új széria műsorvezetője, már idén nyár óta voltak találgatások. Az, hogy Kiss Ramóna lesz az új műsorvezető, egyébként arra is logikus magyarázatként tűnik, ami korábban már megjelent, hogy kiszállhat az X-Faktorból Kiss Ramóna - írja a 24.hu.

Szerző