Ismét elütöttek egy gyermeket

Kedden reggel 8 óra 30 perc körül Budapest XIII., Csata utca 27. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kisgyermeket. A gyermek a balesetben lábsérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították - írta a rendőrség honlapján

Szerző

Ahogy kell! - Autópályán kamionnal, forgalommal szemben, ittasan

Publikálás dátuma
2017.11.14. 10:00
A kép illusztráció. FOTÓ: Shutterstock
A rendőrök november 13-án 22 óra körül az M3-as autópályán Hajdúnánás közelében észleltek egy forgalommal szemben haladó kamiont - írja a police.hu.

A jobb pályatesten Budapest felé közlekedő teherautót a rendőrök megkülönböztető fényjelzéssel megállították és igazoltatták a sofőrt, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a jármű műszaki engedélyének érvényességi ideje is lejárt. A járőrök a 37 éves kisvárdai lakost további mintavételre előállították. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a férfival szemben.

Szerző

Előzetesben a Balaton-parti fosztogató

Publikálás dátuma
2017.11.13. 18:16
Forrás: police.hu
A rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki számos alkalommal tört be a Balaton-partján, különösen Balatonszárszó és Balatonföldvár területén található ingatlanokba, nyaralókba, ahonnan készpénzt, élelmiszert és műszaki cikkeket tulajdonított el. 

A siófoki rendőrök összehangolt akciójuknak köszönhetően fogták el november 9-én a férfit, aki beismerte tettét, sőt azt is megmutatta, melyik házakba sikerült betörnie. Lásd: Elfogták a balatoni rablót - Ő fosztogatta a nyaralókat (Fotók)

Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek, majd a Kaposvári Járásbíróság november 11-én helyezte előzetes letartóztatásba. A rendőrség honlapja szerint az eljárás során végrehajtott helyszíni kihallgatásokon a pécsi lakos további bűncselekmények elkövetését tárta fel a nyomozó hatóság előtt, ezidáig 56 betörés elkövetését ismerte el.

Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be november 13-án 14 órakor a Siófoki Rendőrkapitányság épületében dr. Szijártó István rendőr ezredes, megyei főkapitány-helyettes, valamint a kapitányság részéről Kasznár Gyula r. alezredes kapitányságvezető és Fürst Dávid r. őrnagy bűnügyi osztályvezető.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Szerző