Előfizetés

Elfogták a balatoni rablót - Ő fosztogatta a nyaralókat (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.11.11. 17:07

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki számos alkalommal tört be a Balaton-partján, különösen Balatonszárszó és Balatonföldvár területén található ingatlanokba, nyaralókba, ahonnan készpénzt, élelmiszert és műszaki cikkeket tulajdonított el. A 60 éves elkövető - akit 13 rendbeli betöréses lopás elkövetésével gyanúsítanak - beismerő vallomást tett, sőt azt is megmutatta, melyik házakba sikerült betörnie (Lásd a fotókon).

Az ügyben beszerzett információk alapján a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével a 60 éves B. István gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök november 9-én elfogtak és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállítottak. A pécsi lakost – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, aki a helyszíni kihallgatása során a vele közölt gyanúsításon túlmenően további betörések elkövetését tárta fel.

A Siófoki Rendőrkapitányság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására - olvasható a police.hu-n.

Villamos gázolt el egy fiatalt Budapesten

Publikálás dátuma
2017.11.11. 10:31
A baleset helyszíne Forrás: Google Street View
Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki átszaladt a villamos előtt Budapesten, a XVIII. kerületben.

Pénteken este 9 óra körül az Üllői úton eddig tisztázatlan körülmények között egy villamos elütött egy férfit, aki megpróbált előtte átszaladni.

A balesetben a 19 éves férfi súlyos fejsérülést szenvedett, ezért őt a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - olvasható a rendőrség honlapján.

Megöltek egy nénit Sarkadkeresztúron - Rokonát vették őrizetbe (Videó)

Publikálás dátuma
2017.11.10. 20:37

Házának udvarán holtan találtak a rendőrök egy 81 éves nőt péntek délután Sarkadkeresztúron, aki a gyanú alapján gyilkosság áldozata lett - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, az asszony eltűnéséről pénteken kora délután tett bejelentést egyik hozzátartozója. A rendőrség elkezdte keresni az asszonyt, akinek a holttestét az udvaron elrejtve találták meg. Meghallgatták a bejelentőt, valamint az eltűnt nő rokonait.

Az egyik rokon, egy 35 éves tiszakécskei nő elszámoltatásakor ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították, gyanúsítotti kihallgatása jelenleg folyamatban van.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást - tette hozzá.