Felborult egy autó reggel az M7-esen

Felborult egy gépkocsi hétfő reggel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 16-os kilométernél. A balesethez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg - informál a katasztrófavédelem.

Szerző

Soha többé nem virrad fel nekik a nap - Kettős halál az árokban

Publikálás dátuma
2017.10.16. 09:34
MTI Fotó: Varga György
Vasárnap este egyelőre nem tudni, mi okból ( gyorshajtás, elalvás?) egy a 6711-es számú úton, Lengyeltóti irányába tartó  személygépkocsi lesodródva az úttestről, egy, az útmenti árokban lévő fának csapódott. A baleset során a jármű vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette- informál honlapján a rendőrség.Szerző

Halálos gázolás Dejtáron

Meghalt egy gyalogos, akit autó ütött el vasárnap a Nógrád megyei Dejtár községben - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nágel Tamás elmondta: a község belterületén, a Szabadság úton gyalogost ütött el egy személygépkocsi. A baleset következtében a 78 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző