Kerékpárost gázoltak halálra a 4-es főúton

Személyautó kerékpárral ütközött össze a 4-es főúton Hajdúhadház térségében vasárnap, a kerékpárral közlekedő 60 éves férfi a helyszínen meghalt - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel. Közleményük szerint a baleset a főút 243-as kilométerénél történt, a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

Szerző

Háromra nőtt a gyorsforgalmin történt baleset halálos áldozatainak száma

Publikálás dátuma
2017.09.17. 16:49
A helyszín - Google Maps
Az Üllői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út kereszteződésénél oszlopnak ütközött egy gépkocsi, ketten olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, ahol azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére az ő életét sem sikerült megmenteni  - frissítette a korábbi információkat a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
A helyszín - Google Maps

A helyszín - Google Maps

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: az áldozatokat  a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szombaton, szintén a ferihegyi gyorsforgalmin, a Köki terminál előtt történt súlyos baleset. 

Szerző

Halott asszony egy budapesti lépcsőházban - Emberölés miatt nyomoz a rendőrség

Publikálás dátuma
2017.09.17. 16:18
Shutterstock illusztráció
A rendőrségre ma a reggeli órákban érkezett bejelentés, hogy Budapest IX. kerületében, egy Gyáli úti épület lépcsőházában holtan találtak egy asszonyt. 

A rendőrök a helyszíni szemle során az idegenkezűséget nem tudták kizárni, ezért emberölés bűntett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az áldozat egy 58 éves nő. A helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúkutatás folyamatban van.​

Szerző