Andy Vajna több tízmilliót bukott

Publikálás dátuma
2017.09.11. 17:10
FOTÓ: Vajda József/Népszava
A Rambo most nem hozott szerencsét Andy Vajnának, ugyanis az Isoftbet játékgyártó által fejlesztett, erre a névre keresztelt játékon több mint 27 millió forintot nyert egy szerencsés felhasználó a filmügyi kormánybiztos által elindított online kaszinóoldalon - szúrta ki a Blikk.

Egy egy kelet-magyarországi játékos volt a szerencsés, aki 3750 forintos tétellel egyetlen pörgetéssel több mint 27 millió forintot, tétjének több mint 7200-szorosát nyerte meg a vegas.hu-n.

A Rambón nem ő volt az első szerencsés játékos, nemrégiben egy másik játékos 1500 forintos téten egyetlen pörgetéssel 11 millió forintot, tétjének 7400-szorosát szakította.

A portál azt is észrevette, hogy augusztusban több mint 14 millió forintot nyert egy fiatalember a Vajna oldalán is elérhető Mega Moolah jackpoton. Ennek a jackpotnak az a különlegessége, hogy a különböző összegű nyereményeket akár egy vesztes kör után is meg lehet nyerni. A jackpot főnyeremény jelenleg 1 milliárd forint felett jár - magyarázzák a cikkben.

Szerző

Elektromos forradalom a Mercedesnél

Publikálás dátuma
2017.09.11. 14:34
A Smart hamarosan csak elektromos változatban készül. FOTÓ: ANDREAS GEBERT / DPA
A Daimler néhány éven belül összes elérhető modelljét elektromos változatban is árulja majd, míg a Smart modelljei kizárólag elektromos meghajtásúak lesznek 2020-tól kezdve - többek közök ezek a fontos információk érkeztek Sindelfingenből, ahol a német luxusautó-gyártó befektetői napot tart - írja a portfolio.hu.

Legalább 50 új részben vagy teljesen elektromos személyautót dobnak majd piacra. Az Ipar 4.0 segítségével legalább 4 milliárd eurót akar megtakarítani a vállalat a következő években. A befektetőknek ugyanakkor fel kell készülniük arra, hogy az elektromos autók értékesítésének növekedése negatív hatással lesz a gyártó profitabilitására.

Szerző

Szárnyalnak a tőzsdék, esik az arany ára

Publikálás dátuma
2017.09.11. 14:26
Illusztráció. Fotó: Shutterstock
A hurrikánveszély és az észak-koreai feszültségek csökkenésével a világ tőzsdéi is magukhoz tértek, Európában egy százalék körüli pluszban állnak a vezető tőzsdék, a tengerentúlon is jelentős emelkedésre számíthatunk - írja a portfolio.hu.

Szinte megállíthatlannak tűnnek a tőzsdék Európában, a DAX és a CAC 40 1,1 százalékot, míg a brit FTSE 100 0,6 százalékot erősödött. Szektorszinten a Münchener Rück vezetésével a pénzügyi vállalatok mutatják a legnagyobb emelkedést. 

A viharfelhők oszlásával a befektetők a kockázatosabb eszközök felé fordulnak, a részvénypiacok kivétel nélkül emelkednek, ennek vesztesei pedig éppen azok a menekülőtermékek, melyek az elmúlt időszakban profitáltak a rossz hangulatból. Az arany 0,7 százalékot, míg a japán jen szintén 0,7 százalékot esett a dollárral szemben.

Szerző