Lecseréli Sebestyén Balázst az RTL Klub

Publikálás dátuma
2017.08.17. 17:47
Balázs RTL-es karrierje a Rádió 1 miatt került veszélybe? (Vadon Jani és Balázs a TV2 épülete előtt) Forrás: Facebook/Sebestyén
Sebestyén Balázs a Rádió 1 miatt könnyen teljesen kiszorulhat az RTL Klub képernyőjéről - állítja a Bors. A lap szerint ugyanis elképzelhető, hogy a Gyertek át! című celebműsora mégsem kerül ősztől újra képernyőre, sőt, a Celeb vagyok, ments ki innen! vezetését is másra bízza a csatorna.

A lap szerint a rádiós karrierje miatt hanyagolhatja Balázst a csatorna.  Az RTL Klub döntéshozói talán úgy ítélték meg, nem lenne szerencsés, ha a sikerműsoruk felvéte­leinek szünetében Vadon Janiék a Rádió1-en a konkurens csatornában is érdekelt cégcsoport szekerét tolnák - vélekedik a Bors.

Az RTL Klub nem cáfolta az értesülést, de nem nyilatkoztak az ügyben, ahogy Sebestyén Balázs sem. 

A lap megjegyzi, hogy az sem biztos, hogy a Gyertek át! című műsorban láthatjuk az RTL-en Balázst, ugyanis egyes híreink szerint lehet, hogy a műsor népszerűsége ellenére nem kerül képernyőre ősszel. A cikkben arról is szó esik, hogy Andy Vajna sok pénzt ajánlott akkor Balázsnak, amikor elfogadta a Rádió 1 felkérését, ha a TV2-nek is igent mondott volna. Balázs az ígért nagy összeg ellenére azonban kitartott az RTL Klub mellett, ahonnan már producerként is van megbízása.

Szerző