A mélybe zuhant, és meghalt egy munkás Budapesten

Publikálás dátuma
2017.08.15. 12:08
Ezt az épületet álványozták föl a Damjanich utcában, és itt történt a baleset - Google Street View
Ma reggel 9 óra körül Budapest VII.kerületében, egy Damjanich utcai építkezésen zajló felújítási munkálatok során lezuhant a tetőről egy munkás, aki a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja - adta hírül a hírpress.hu.

A Hírpress később azt írta, tudomásuk szerint az áldozat egy 60 év körüli férfi. 

Szerző

Kamionnal ütközött két autó az M5-ösön

Két személyautó és egy kamion ráfutásos baleseténél végeznek műszaki mentést a tűzoltók az M5-s autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gyál térségében, az M0-s autóút csomópontja előtti szakaszon- informál a katasztrófavédelem.

A fővárosi hivatásos tűzoltók első lépésként áramtalanítják a járműveket. A baleset két forgalmi sávban akadályozza a közlekedést, ezért a karambol mögött torlódnak a járművek. Az eset során két ember könnyebben megsérült az első helyszíni információk szerint.

Szerző

Lángba borult családi házában halt meg

Publikálás dátuma
2017.08.15. 09:25
Illusztráció/Shutterstock
Nehéz lenne, és nem is lenne ildomos tragédia-rangsort felállítani a szörnyűbbnél szörnyűbb balesetek kapcsán, de valahogy az, hogy az embert pont az otthona ölje meg, aminek éppen a menedéket kellene jelentenie a világ elől, abban mégis van valami plusz tragédia, ha lehet ilyet mondani/írni. A katasztrófavédelem adott hírt a sajnos meglehetős gyakorisággal megtörténő újabb ilyen esetről: életét vesztette egy ember egy, a Békés megyei Eleken éjszaka kigyulladt családi házban. 

Az épület tetőszerkezete és két szobája égett, amikor a békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. A tájékoztatás szerint elfojtották a lángokat, de az egyik szoba leomlott mennyezete alatt egy holttestet találtak a ház átvizsgálásakor.

Szerző