George Clooney dokumentumfilmet készít

Publikálás dátuma
2017.08.15. 07:49
Fotó: AFP

Dokumentumfilmet készít George Clooney a guatemalai püspökgyilkosságról - írja a Librarius. Producerként és narrátorként is közreműködik a filmben, amely Juan Gerardi Conedera guatemalai segédpüspök 1998-as meggyilkolásának körülményeit dolgozza fel. A film egy politikai gyilkosságokat bemutató hatrészes sorozat egyik darabja lesz – közölte a Kathpress katolikus hírügynökség a Prensa libre guatemalai napilapra hivatkozva.

Szerző

Visszatér a képernyőre a Hannibal-sorozat

Visszatérhet a három évadot megélt népszerű Hannibal című sorozat - számolt be róla az Entertainment Weekly. A Mads Mikkelsen főszereplésével készült pszichológiai horror- és bűnügyi széria a Hannibal-filmek előzménye, és dr. Hannibal Lecter pszichiáter, valamint Will Graham, az FBI különleges nyomozójának kapcsolatáról szólt. Bryan Fuller, a sorozat alkotója azonban figyelmeztetett, nagyon sok időbe telhet, mire a tévéképernyőre kerül az újabb évad. A Hannibal-sorozat annyira előtérbe helyezte az esztétikát, hogy a néző még a gyilkossági helyszíneket is szépnek láthatta, dekadens, sötét és szürreális világával pedig kilógott a tévécsatornákon futó sorozatok közül. 

Szerző
Témák
sorozat Hannibal

Nem tárgyal az HBO a zsarolókkal

A Félig üres (Curb Your Enthusiasm), a Bizonytalan (Insecure) és a Nagypályások (Ballers) című HBO-sorozat egyes részeit tették elérhetővé a hekkerek, akik hetek óta zsarolják az HBO-t, és a korábbi hírek szerint 6 millió dollárt követelnek -írja az Index.hu.  A cég közleményben zárkózott el mindennemű párbeszéd elől: "Nem tárgyalunk a hekkerrel, és nem fogunk minden egyes kiszivárogtatott információ után megszólalni. A hekker továbbra is nyilvánosságra hozhat a lopott anyagok közül valamit, hogy ezzel generáljon médiafigyelmet. Ebben a játékban mi nem akarunk részt venni."

Szerző

Kapcsolódó

Zsarolják az HBO-t