Előfizetés

Vonattal ütközött egy kocsi Hajdúnánásnál

Baleset miatt szünetel a vonatközlekedés Tiszavasvári és Hajdúnánás között - közölte a Mávinform vasárnap reggel. A Tiszalök-Debrecen vasútvonalon, Tiszavasvári és Hajdúnánás állomás között egy Tiszalökre tartó személyvonat személygépkocsival ütközött egy andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban.

Az utasok közül senki nem sérült meg.

A helyszínelés ideje alatt a vonatközlekedés ezen a szakaszon szünetel, az utasokat Hajdúnánás-Tiszalök között vonatpótló buszok szállítják. A Tiszalök-Debrecen vonalon utazóknak hosszabb eljutási idővel kell számolniuk - tette hozzá a Mávinform.

Tragikus baleset a 4-esen - Autókat szállító trailer ütközött (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.07.30. 10:09

Összeütközött egy autókat szállító trailer és egy személygépkocsi a 4-es főúton Ceglédbercelnél, a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott szombaton este a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Csámpai Attila elmondta, hogy a személyautó vezetője a járműbe szorult, a tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki, ám életét már nem lehetett megmenteni. A tűzoltók jelenleg azt vizsgálják, nem szivárgott-e üzemanyag az útra a karambolozó járművekből - tette hozzá.

FOTÓK: police.hu

FOTÓK: police.hu

 

 

Belefulladt egy fiatal a Balatonba

Vízibicikliről esett a vízbe, majd elmerült egy 23 éves lengyel fiatalember a Balatonban a Balatonszéplak előtti vízterületen vasárnap délután, holttestét  sötétedés előtt találták meg - tudta meg az MTI.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel, hogy a vízirendészet két hajóval kereste a Balatonszéplaknál vízben elmerült fiatalembert, majd a vízimentők is bekapcsolódtak a keresésbe egy szonárral felszerelt mentőhajóval. 

A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Az MTI információi szerint a baleset egy marás mentén történt a balatonszéplaki strand vízterületén, ahol a sekély víz mélyebbé vált. A vízibicikliző fiatalember a feltételezések szerint nem tudott úszni és pánikba eshetett, amikor vízbe került, majd elmerült. Ő a Balaton 12. áldozata idén.