Tragikus baleset a 4-esen - Autókat szállító trailer ütközött (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.07.30. 10:09

Összeütközött egy autókat szállító trailer és egy személygépkocsi a 4-es főúton Ceglédbercelnél, a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott szombaton este a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Csámpai Attila elmondta, hogy a személyautó vezetője a járműbe szorult, a tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki, ám életét már nem lehetett megmenteni. A tűzoltók jelenleg azt vizsgálják, nem szivárgott-e üzemanyag az útra a karambolozó járművekből - tette hozzá.

FOTÓK: police.hu

FOTÓK: police.hu

 

 

Szerző
Frissítve: 2017.07.30. 12:19

Belefulladt egy fiatal a Balatonba

Vízibicikliről esett a vízbe, majd elmerült egy 23 éves lengyel fiatalember a Balatonban a Balatonszéplak előtti vízterületen vasárnap délután, holttestét  sötétedés előtt találták meg - tudta meg az MTI.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel, hogy a vízirendészet két hajóval kereste a Balatonszéplaknál vízben elmerült fiatalembert, majd a vízimentők is bekapcsolódtak a keresésbe egy szonárral felszerelt mentőhajóval. 

A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Az MTI információi szerint a baleset egy marás mentén történt a balatonszéplaki strand vízterületén, ahol a sekély víz mélyebbé vált. A vízibicikliző fiatalember a feltételezések szerint nem tudott úszni és pánikba eshetett, amikor vízbe került, majd elmerült. Ő a Balaton 12. áldozata idén.

Szerző

Kilencen sérültek a 6-oson történt súlyos balesetben

Kilencen ember sérült meg a 6-os úton Bicsérd közelében, ahol szombat délután három személyautó ütközött össze - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közlése szerint a balesetben ketten életveszélyes, heten könnyű sérüléseket szenvedtek. Az érintett szakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére elrendelt teljes útzárat már feloldották - közölte a rendőrség.

Szerző