Előfizetés

Csalódtak a Jobbikban - Szélsőjobbosok tüntettek Vecsésen

„Egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás ellen a rend és az igazságosság nevében” - ígérték a szélsőjobboldali tüntetés előtt. Végül 150-200 demonstráló jelent meg Vecsésen, hogy a homoszexualitás, a liberalizmus és az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Pápai Joci ellen tiltakozzanak.

A hvg.hu tudósítása szerint a jelenlévők csalódtak a Jobbikban. Politikai mozgalom bont zászlót épp - állítják. Szerintük nincs képviselve a szélsőjobboldal Magyarországon, ezt ők fogják megtenni.

Az "Erő napja" elnevezésű tüntetésen bejelentették, hogy "Rend és Igazságosság" (RIA) néven indul el az az új radikális mozgalom. Az Origo információi szerint ennek a vezetője Tyirityán Zsolt lehet, aki egyben a Betyársereg félkatonai szervezet első embere is.  A frissen zászlót bontó radikális kezdeményezés nemcsak a mozgalomból áll, hanem egy pártból is, amely ugyancsak a Rend és Igazságosság nevet kapta. Ezt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak jobbikos polgármestere alapította meg még április végén, és pénteken jegyezték be - állítja a kormányközeli portál.

Emlékezetes, hogy a szombati tüntetés szervezői egy elég szürreális videóval álltak elő nemrég. A videóból többek között megtudhattuk, hogy a liberalizmusellenes lázadók az ellen tiltakoznak, hogy „Magyarországot egy cigány képviselje az Eurovíziós dalfesztiválon”, hiszen „a magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani”, de az állítólagos agresszív melegpropaganda és a multik adóelkerülése ellen is tiltakozni kell. Az is kiderül, hogy a cél a közelebbről nem részletezett „egyetemes emberi minőség helyreállítása”.

Kihúzták az ötös lottó számait - Ön a szerencsés?

Publikálás dátuma
2017.07.08. 21:49
Illusztráció: Thinkstock
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:  33, 54, 66, 68, 72 

Joker: 669762

Nyeremények:
 
5 találatos szelvény nem volt;
4 találatos szelvényekre egyenként 891 425;
3 találatos szelvényekre egyenként 15 350;
2 találatos szelvényekre egyenként 1425 forintot fizetnek.

Kánikula - 37 fok is lehet vasárnap!

Publikálás dátuma
2017.07.08. 21:28
Illusztráció: Thinsktock
Vasárnap délután nyugaton, északnyugaton alakulhat ki egy-egy lokális, frissítő jellegű zápor, zivatar, de nagy mennyiségű csapadékra sehol nem kell számítani. Nem lesz jelentős a légmozgás, legfeljebb csak zivatarok környezetében lehetnek élénk, erős széllökések. Délután 30-37 fokot mérhetünk, délen lesz a legmelegebb. 

Hétfőn a napos idő mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, több tájegységünkön kialakulhatnak lokálisan záporok, zivatarok. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, mely estétől északnyugatira fordulhat. A maximumok 32 és 37 fok között alakulnak.

Kedden és szerdán változóan felhős-napos időre készülhetünk, kedden néhol, szerdánelszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Kedden 30-36, szerdán 24-32 fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.