Baleset az M7-esen - Ismét beállt az autópálya

Publikálás dátuma
2017.07.06. 13:22
Thinkstock illusztráció
Négy-öt kilométeres torlódás alakult ki az autópálya 50-es kilométerénél, Pákozd térségében.

A Balaton felé vezető oldalon ugyanis összeütközött három gépjármű. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel közölte, hogy az érintett szakaszon a forgalom csak egy sávon haladt. Kora délután érkezett a hír, hogy megszűnt a torlódás.

Szerző
Frissítve: 2017.07.06. 15:35

Kiégett egy mozdony Balatonkenesén

kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy mozdony csütörtök délelőtt a balatonkenesei vasútállomáson. A tűzoltók áramtalanították a mozdonyt és két habsugárral beavatkoznak. A vonatokról időben leszálltak az utasok, ők most az állomáson várakoznak.

A lángok elfojtását a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók kezdték meg, majd csatlakoztak hozzájuk a siófoki és a pétfürdői egységek is. A mozdonyt nem tudták lekapcsolni a szerelvényről, de a rajoknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok átterjedjenek a személykocsikra. Az utasokért mentesítő járat érkezik – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Szerző

Zárlatos bojler miatt halt meg egy 14 éves fiú

Az anya és három gyereke közel másfél éve lakott albérletben Apcon, egy Heves megyei kistelepülésen. A 14 éves Krisztián és 12 esztendős öccse egy hatvani iskolába járt, egyéves kistestvérükkel gyesen volt az édesanyjuk – írja a Bors.

A lap úgy tudja, a tragédia napján este tíz körül – miután az anyuka végzett a fürdéssel – a nagyobbik fiú következett a sorban. Krisztián már a kádban volt, amikor a véletlenül bedugva felejtett, zárlatos vízmelegítő megrázta. A mentők egy órán át küzdöttek az életéért, de hiába. A Bors információi szerint a vízmelegítő már akkor zárlatos volt, amikor a család kibérelte a házat a tulajdonostól. Erről állítólag tájékoztatta is őket.

– Amikor felmelegítették a vizet, mindig ki kellett húzniuk, mielőtt a kádba léptek. Mindannyian tudták, mindig így csinálták, most azonban valamiért megfeledkeztek róla. Egyből levert mindent, még a mentősök is elemlámpával világítottak – mondta egy szomszéd.

A legkisebb gyereket még aznap éjjel, a szerencsétlenség után elvitték magukhoz a rokonok, a család többi tagját pedig másnap reggel. A házban azóta nem járt senki.

Az ügyben foglalkozás körében elkövetett, halált okozó veszélyeztetés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Szerző